Rangadó Kiskunfélegyházán – beharangozó

A KLC-KTE szombaton a zsinórban háromszoros bajnok Kiskunfélegyházához látogat, és a mérkőzés igazi rangadónak számít, hiszen mindkét együttes a bajnoki cím reményében vágott neki a szezonnak.

KLC

A KHTK és a KLC-KTE is hibátlannak mondhatja magát a bajnokságban, a félegyháziak 4, míg a mieink szabadnapjuk miatt 3 meccset játszottak le eddig. Szombaton egy esetleges sikerrel tehát lépéselőnybe is kerülhetünk akár a címvédővel szemben, sőt a szabadnapos Tiszakécskét is befoghatnánk ebben az esetben. A Kiskunfélegyháza első két bajnokinán még szoros sikereket aratott a Kiskunmajsa és a Kiskőrös ellen, ám utóbbi két találkozójukon összesen 10 gólt szereztek.

Márton Pál így várja az összecsapást: 

„Természetesen nagyon várjuk a szombatot, hiszen ez lesz az első olyan mérkőzésünk, ami komolyan értékmérő lehet a teljesítményüket illetően. Nem szabad ugyanakkor ebből messzemenő következtetéseket levonni, hiszen hosszú még a szezon, így nem most dőlnek el a fontos kérdések. Mi lejátszottuk a kupameccsünket szerdán, ez sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de úgy látom a játékosokon, hogy emiatt még nagyobb bizonyítási vágy dolgozik mindenkiben. Sajnos két játékosunk olyan sérülést szenvedett, ami miatt nem biztos, hogy az ideális kezdőcsapattal tudunk felállni, de a háttérstáb mindent megtesz, hogy vállalni tudják a játékot.”

A házigazdák tájékoztatása szerint, a felnőtt belépők 500, míg a diák/nyugdíjas jegyek 250 forintos áron vásárolhatóak meg. A pénztárak már az U19-es meccs előtt 45 perccel, 13:30-kor kinyitnak majd. Útvonalterv és térképes segítség ITT!

Kiskunfélegyházi HTK – KLC-KTE

Megye I., 5. forduló, Honvéd Sporttelep, Kiskunfélegyháza

2015.09.12. (szombat), 16:30

Játékvezető: Aradi Csaba (Tamás Roland, Markó László)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu