A Kalocsa ellen gyűjtenénk be újra a három pontot – beharangozó

Vasárnap ismét egy jó erőkből álló csapattal találkozik a KLC-KTE, a tavaly 4. helyen záró Kalocsa látogat a Széktói Stadionba. Riválisunk az idei szezonban is kitűnően szerepel, a fordulót a dobogón várhatják.

klc

A KHTK-tól elszenvedett vereség után, ismét győztesen hagyná a pályát a KLC-KTE, ám a mieinknek nem lesz könnyű dolga, hiszen a Kalocsa amolyan titkos esélyesnek, de minimum dobogóért küzdő együttesnek nevezhető ereje alapján. Bár a Kiskőrös ellen értékes három pontot szórtak el otthon meglepő módon, a Kecelnek 5, a Kunszállásnak legutóbb 6 gólt hintettek, ami azért azt mutatja, szervezett, támadó felfogású csapatról van szó. Csapatunk nem őriz kellemes emlékeket soros ellenfelünkről, ugyanis az eddigi négy összecsapás során, csupán egy hazai döntetlennek örülhettünk, másik három alkalommal még gólt sem szerezve kaptunk ki.

Péntek József szerint a Kalocsa akár a mérleg nyelve is lehet idén:

„A kalocsai csapat jó utánpótlással bír, és a játékosok zöme helyi kötődésű. Ellenfelünk vezetése minden évben tudatosan igazol a hiányposztokra, míg a meghatározó játékosok már régóta együtt játszanak. Az elmúlt években mindig a bajnokság elején végeztek, minden évben fejlődik a futballjuk. Nehezebb mérkőzésre számítok, mint a KHTK ellen. Véleményem szerint az egyik bajnokesélyes csapat ellen lépünk pályára, ismét.”

Molnár Tamás sem őriz kellemes emlékeket a Kalocsáról, de véleménye szerint új fejezet kezdődhet a párharcban:

„Nincsenek sajnos jó emlékeim róluk, de ezt el kell felejteni, új fejezet következik. Úgy érzem, hogy amennyi munkát rendszeresen beleteszünk a heti felkészülésbe, annak alapján győztesen kell elhagynunk a pályát. Nagyon kemény és taktikus csata lesz, hiszen a Kalocsa erről híres.”

Márton Pál az előző fordulóban megnézte ellenfelünket, és az eddigi legszervezettebb ellenfélre számít:

„Dúl bennünk a bizonyítási vágy, szeretnénk újra győzelemmel levonulni a pályáról, ehhez pedig a Kalocsát kell megvernünk, akiket az előző körben sikerült is megnéznem. Nagyon nehéz ellenfél lesz, most is meg kell majd küzdenünk a három pontét, ahogy eddig is. A Kalocsa esetében azonban ki kell emelni, hogy igen szervezettek, ehhez technikás, jó futball párosul. Amennyiben megfelelően tudunk bánni a helyzeteinkkel, úgy nem lehet gondunk.”

A belépőket a pénztárakban lehet megvásárolni, melyek egy órával a kezdés előtt nyitnak majd. A felnőtt jegy ezúttal is egységesen 500 forint, míg a 14 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a találkozót.

Kecskeméti LC-KTE SI – Kalocsai FC

Megye I., 6. forduló, Széktói Stadion

2015.09.20 (vasárnap), 16:00

Játékvezető: Kovács Dániel (Molnár Alex, Vincze Viktor)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu