Összefogás Lázár Bencéért

A Kerekegyházáról induló Lázár Bence rengeteg derbit megvívott még az Újpest futballistájaként, ám a legnagyobb meccs most következik számára. Kecskeméten összefogás alakul azért, hogy ezt minél jobb esélyekkel tegye.

Lázár Bence

Mint ismeretes, a rendkívül tehetséges futballista tavaly nyáron, 23 évesen vonult vissza a profi futballtól szűnni nem akaró gerincproblémái miatt. Bence elhelyezkedett a sport egy másik területén, a Sport TV állandó szakértőjeként láthattuk, és ahogy a futballt, úgy a szakkommentátori teendőket is nagy lelkesedéssel művelte. Egy év elteltével azonban leukémiát diagnosztizáltak nála, és noha szervezete jól reagál a kezelésekre, alighanem csontvelő-átültetésre lesz szüksége.

Bencéért máris rengetegen fogtak össze a városban, hiszen a Hírös-ÉP és a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club is jelezte, gyűjtést szerveznek, amivel a kezelési költségekbe szeretnének besegíteni a családnak. Ehhez az összefogáshoz csatlakozik most klubunk is. 

Aki banki úton szeretne hozzájárulni a gyűjtéshez, az az SC Hírös-Ép Egyesület, OTP Banknál vezetett (11732002-20330756) számlájára utalhat tetszés szerinti összeget, aki viszont egy sportesemény keretein belül szeretné ezt megtenni, annak két lehetősége is lesz erre a jövő hét folyamán. A ScoreGoal FC a Vácot fogadja hétfőn este 21 órakor a Messzi István Sportcsarnokban, míg a KLC-KTE október 4-én (vasárnap) a Bajával játszik megyei rangadót 15 órakor a Széktói Stadionban, ahol becsületkasszákat helyezünk el a pénztáraknál. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu