Csak a három pont elfogadható Akasztón – beharangozó

Vasárnap a sereghajtó otthonában lépünk pályára, és Márton Pál szeretné is érvényesíteni a papírformát. Az akasztói meccs előtt ugyan egy kis bizonytalanság maradt a játékosokban, de a három pontot minden körülmény közt be kell gyűjteni így is.

KLC

Az Akasztó nem kezdte jól a szezont, hat mérkőzésükből ötöt elvesztettek, csupán egy bácsalmási pontszerzés miatt nem állnak pont nélkül. Soros ellenfelünk elsősorban a védekezése miatt bosszankodhatott eddig, 25 bekapott góljuk ugyanis magasan a legtöbb a mezőnyben. Támadásban három csapatnál is eredményesebbek, ám egy meghatározó emberük hiányozni fog, a 2 gólos Kósa Krisztiánt ugyanis Kunszálláson kiállították. Az ő neve egyébként ismerős lehet a kecskeméti szurkolóknak is, hiszen tagja volt a 2008-as bajnokcsapatnak.

Csapatunk rutinos hátvédje nem számít könnyű meccsre, ám Urbán Pál szerint a három pont megszerzése kötelező feladat:

„Nehéz mérkőzésre számítok, de megfelelő koncentrációval, és a külső körülmények kizárásával azt gondolom, nem okozhat gondot a 3 pont megszerzése.”

Márton Pál szerint a Kalocsa ellen történtek rányomták a bélyeget a heti munkára, de ez nem lehet kifogás vasárnap:

„Az akasztói meccsnek úgy megyünk neki, hogy heti munkát, illetve a hangulatot azért befolyásolták a Kalocsa ellen történtek. Emiatt egy kis bizonytalanságot láttam az öltözőben, de úgy megyünk ki a pályára vasárnap, hogy a három ponttal térhessünk haza. Ez az elvárás velünk és magunkkal szemben is. Amennyiben ilyen esős marad az idő, az biztosan nem könnyíti meg a helyzetünket, de ez sem lehet kifogás. Pozitívum, hogy Kürtösi Viktor és Parti Gábor játékára esély mutatkozik, de kockáztatni nem szeretnénk egyikük esetében sem.”

A felnőtt belépők 600, míg a diák/nyugdíjas jegyek 400 forintos áron válthatóak meg a helyszínen, a pénztár a Sporttelep bejáratánál található, melynek címe: 6221, Akasztó, Sport utca 18.

A Sporttelepen kulturált mosdók, illetve széles kínálattal rendelkező büfé várja drukkereinket. 

Térképes segítség és útvonalterv ITT!

Nem összekeverendő az Akasztó FC a korábbi Stadlerrel, a csapat nem a szebb napokat is megélt stadionban játssza mérkőzéseit, hanem a nem sokkal mellette található Sporttelepen. 

Ági Nektár Akasztó FC – Kecskeméti LC-KTE SI

Megye I. 7. forduló, Akasztói Sporttelep

2015.09.27. (vasárnap), 16:00

 

Játékvezető: Allaga Iván (Szlavikovics Attila, Pataki Győző)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu