Filyó vezeti a kanadai táblázatot

A KLC-KTE eddig 17 gólt szerzett az idei szezonban 5 mérkőzésen, most azt vizsgáltuk, hogy kik vették ki a legtevékenyebben a részüket az eddig góltermésből. A lista élén 19 éves támadónk, Filyó Gábor áll, aki gólok és gólpasszok terén is termékenynek bizonyult.

Filyó Gábor

A házi góllövőlistát két támadónk, Ihos Ádám és Filyó Gábor vezeti, akik 4-4 gólnál tartanak, tehát közel a felét jegyzik a bajnoki találatoknak. Őket egy védő, Szabó Tamás követi 3 góllal, aki egyszer a kupában is betalált. A jó csapatszellemre bizonyíték az is, hogy 5 kör után máris 8 játékos tudott feliratkozni a gólszerzők közé.

Házi góllövőlista:

4 gólos: Filyó Gábor, Ihos Ádám

3 gólos: Szabó Tamás

2 gólos: S. Juhász Tamás

1 gólos: Parti Gábor, Szabó György, Kürtösi Viktor, Kovács Zoltán

Az előkészítés terén két játékos emelkedik ki, név szerint Filyó Gábor és Nagy László. Előbbi éppen Akasztón gyújtotta be a rakétákat, ahol ugyan gólt most nem szerzett, de 3 gólpasszt is kiosztott a társaknak. Nagy László főleg a pontrúgásokból eredményes, 2-szer is rögzített helyzetből rúgtunk gólt beadásai után.

Előkészítők:

4 gólpassz: Filyó Gábor

3 gólpassz: Nagy László

1 gólpassz: Szabó Tamás, Parti Gábor, Szabó György, Filus Andor, Ihos Ádám, Molnár Tamás

A kanadai táblázatot így magasan Filyó Gábor vezeti jelenleg, akit Ihos Ádám követ a második helyen, míg a dobogóra Szabó Tamás fért még oda.

Kanadai táblázat:

8 pont: Filyó Gábor (4 gól + 4 gólpassz)

5 pont: Ihos Ádám (4 + 1)

4 pont: Szabó Tamás (3 + 1) 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu