Ki volt a hónap legjobbja? – szavazás

A szezon során rendszeresen meghirdetjük majd szurkolóink közt a hónap legjobbja szavazást, mely címért máris nagy verseny alakult ki. Az első szavazáson az augusztusi és szeptemberi bajnokik alapján várjuk a voksokat, melyeket jövő szerdán összesítünk.

KLC

A jelölésnek csak az volt a feltétele, hogy az adott játékos legalább 3 meccsen (a kalocsait nem számolva) kezdőként kapott szerepet.

Szavazni Facebook oldalunkon lehet ITT!

Filyó Gábor

19 éves támadónk kitűnően kezdte a bajnokságot, hiszen vezeti a házi kanadai táblázatot 4-4 góljával és gólpasszával. Szeptembert igen erősen zárta, hiszen Akasztón 3 gólt is ő készített elő.

Szabó György

A védelem közepén és a középpályán is szerepelt, folyamatosan stabil játékot nyújt, igazi vezér a pályán. A támadásokból is kiveszi a részét, gólja és gólpassza is van már.

Szabó Tamás

Megbízható védekezése mellett, bátran megy fel segíteni a támadóknak is. A bajnokságban máris 3 gólnál jár, Akasztón csereként is eredményes volt.

Ihos Ádám

Az első két fordulót nagyon eredményesen kezdte, utána kicsit megtorpant, ám Akasztón ő szerezte a nagyon fontos első gólt. Összesen 4-nél tart már, de kiosztott egy gólpasszt is.

Urbán Pál

Szabó Gyuri mellett a csapat másik vezére hátul, akasztói kiállítása sajnos nem jött jól, nagyon hiányozni fog a Baja ellen.

Péntek József

Nem ismer elveszett labdát, felszántja a pályát az elsőtől az utolsó percig. Habitusa és rutinja miatt nem meglepő, hogy őt választották meg csapatkapitánynak.

Nagy László

Szinte minden poszton bevethető, kitűnően érzi a pontrúgásokat, már 3 gólpasszt is adott idén. Egyetlen meccsről sem hiányzott.

Molnár Tamás

Péntek József mellett a másik fáradhatatlan középpályásunk, aki gyakorlatilag bármilyen poszton erőssége tud lenni a KLC-KTE-nek.

Tóth Zoltán

Kapusunk eddig 3 bajnokin kezdett, és csupán két gólt kapott, egyikről sem tehetett. Ne feledkezzünk meg helyetteséről, Borbély Krisztiánról sem, aki Akasztón büntetőt védett.

S. Juhász Tamás

Lendületes felfutásaival minden meccsen kiveszi a részét a támadásokból, jobbhátvéd létére máris 2-szer vette be az ellenfelek kapuját. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu