Szabó György főszereplő lehet, korábbi csapata ellen készül

Urbán Pál kiesésével a 23 éves Szabó György lehet a vezér a védelemben, aki nyáron egy hosszabb kitérő után tért vissza Kecskemétre. Gyuri a KTE-től éppen a Bajához távozott 2012 nyarán, ahol az NBII-ben is megmutathatta magát.

Szabó Gyuri

Érdekes meccs lehet ez számodra, hiszen korábbi bajaiként készülsz a találkozóra. Vannak még korábbi játszótársak, ismerősök a mostani ellenfélnél?

Bár legmagasabb osztályban a BLSE-ben játszottam, ez a meccs ugyanolyan fontos számomra, mint a többi. A jelenlegi Bajából pár embert ismerek, például azt a Nébl Martint, aki akkor került fel a felnőtt csapat edzéseire. Őt egy nagyon tehetséges játékosnak tartom.

Urbán Pali hiányában extra feladat hárulhat rád a védelemben, hiszen a Baja több kitűnő támadóval is rendelkezik. Készülsz már rájuk?

Az utóbbi két mérkőzésen egy sorral feljebb, a középpályán számított rám Márton Pál, de Paja kiesésével lehet, hogy ismét a védelemben kapok helyet. Minden mérkőzésre ugyanúgy készülök, hiszen egy labdarúgó életében a hétvégi bajnoki ünnep, itt koronázhatja meg az edzéseken beletett munkát. Készen állok a feladatra!

Egy nagyobb kerülővel tértél vissza Kecskemétre nyáron sokakhoz hasonlóan. Hogy érzed magad a csapatnál?

Itthon érzem magam Kecskeméten, nagyon jó a hangulat, a csapattársak jó fejek, a szakmai stáb és a körülmények pedig profik.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu