Mercedes-KLA: Három korosztály is nyerni tudott

Eredményes hétvégén van túl a Mercedes-KLA, ugyanis három korosztály is győzni tudott. Az U19 a Vácot verte 2-1-re, míg az U17 a Videoton, az U14 pedig a Bozsik Akadémia ellen gyűjtötte be a pontokat.

U19

U19: Mercedes-KLA – Vác 2-1 (1-0)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rozsi, Kadosa, Molnár – Németh (Majoros 77.), Bartucz, Maczelka – Bódai (Simon 89.), Sudár (Hulicsár 77.), Nemesvári (Rapi 90.).

Gól: Bódai (23., 50.) ill. Csernák (58.)

Szabó Tibor: Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk, a vezetést is megszereztük, majd a második játékrészt is remekül kezdtük, hiszen növeltük az előnyünket. A második gólunk után azonban nagyon pontatlanok lettünk, nem tudtuk kellően birtokolni a labdát, így magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A küzdeni akarásunkkal nem volt baj, kiharcoltuk a győzelmet.

Az U19 mérkőzéséről képgaléria is készült, mely Facebook oldalunkon már el is érhető! 


U17: Videoton – Mercedes-KLA 0-1 (0-0)

KLA: Vimpek – Major (Kőrös 46.), Szabó P., Pataki, Szalai – Pongó M. (Pusztai 59.), Balázs, Terbe – Vajda, Pusztay, Bozsik (Módra 80.).

Gól: Bozsik (36.)

Csima Gyula: Játékfelfogásunkkal megleptük a Vidit, azonban még mindig rengeteg helyzetre van szükségünk a gólszerzéshez.


U16: Videoton – Mercedes-KLA 2-1 (0-1)

KLA: Széll – Farkas, Kemenczés, Pongó N., Szabó M. – Papp, Csalár, Németh – Vargacz (Supka 73.), Rideg, Vörös.

Gól: Lengyel (46.), Laczkó (77.) ill. Vörös (23.)

Lóczi Péter: Kiváló körülmények közt játszhattunk egy jó csapattal. Nem érdemeltünk vereséget, mert taktikailag és technikailag is ellenfelünk fölé nőttünk, a helyzetkihasználással voltak gondjaink. Ezzel a hozzáállással biztosan nem lesznek gondjaink a szezon során.


U15: Mercedes-KLA – Bozsik Akadémia 0-4 (0-3)

KLA: Nagy D. – Kovács K. (Bashiri-Shahroodi 41.), Hirman, Roza, Katona (Orlov 62.) – Bali (Barna 54.), Puhala, Szász – Szarvas (Lukács 41.), Gyürki (Suhajda 56.), Kovács P.

Gól: Szokolai (3.), Németh (23.), Fábián (31.), Boda (42.)

Márton Pál: Ezen a napon mindenben felülmúlt minket ellenfelünk, győzelmük ilyen arányban is megérdemelt.


U14: Mercedes-KLA – Bozsik Akadémia 3-2 (0-1)

KLA: Berta – Edmilson, Barkóczi, Treiber, Récsei – Kasztel, Áman (Szalai 46.), Szebellédi (Ackerl 53.) – Pécsi (Bakos 72.), Száhl, Faragó.

Gól: Száhl (51.), Faragó (66.), Bakos (75.) ill. Holló (24., 55.)

Lóczi Péter: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, küzdelmes mérkőzés volt! Nem játszottunk igazán jól, sok technikai hiba jellemzett minket, de a hozzáállást, és a küzdeni tudást csak dicsérni tudom. Ez már a harmadik találkozónk volt, amikor hátrányból fordítva sikerült megszereznünk a három pontot. A győzelmet a mérkőzésen megsérülő játékosainknak, Pécsi Attilának, és Barkóczi Ádámnak ajánljuk, minél hamarabb várjuk őket vissza!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu