Jánoshalmán, az újonc otthonában folytatjuk a bajnokságot – beharangozó

Vasárnap a megye II-ből frissen feljutó, Jánoshalma vendégeként lép pályára a KLC-KTE, mely a Baja elleni döntetlen után, ismét három ponttal gazdagodna.

KLC-KTE

A Jánoshalmi FC tavaly a megye II. déli csoportját megnyerve harcolta ki a feljutást, ami nem volt könnyű, hiszen a Mélykút végig ott loholt a sarkukban, és csupán egy ponttal lemaradva zárt a második pozícióban. A bajnok 28 meccséből 23-at megnyert, csupán kétszer veszített és végül 111 lőtt góllal ünnepelte az aranyérmet.

A megye I-ben egyelőre nincs nyoma a megilletődöttségnek, csupán a Kecel és a Kiskunmajsa nyert ellenük nagyobb különbséggel, ám megszorongatták a Kiskőröst és a Tiszakécskét is. A közvetlen riválisok ellen eddig eredményesek, hiszen a Hartát és a Bácsalmást legyőzték, a Kunszállással pedig döntetlent játszottak idegenben.

Márton Pál most sem számít egy könnyed kirándulásra, de a három pontért indulnak el a csapattal:

„A heti felkészülés jó hangulatban zajlott, hiszen egy olyan meccsen játszhattunk szerdán, ami ebben az osztályban nem minden játékosnak adatik meg, ez az öltözőben is érezhető volt. Értékeltük a Baja elleni meccset is, és mivel mindenki egészséges, az ott mutatott teljesítmények alapján alakulhat ki a mostani utazókeret. Teljesen más meccs lesz ez, de Jánoshalmáról mindenképpen három ponttal kell távoznunk.”

A jánoshalmi pálya a József Attila utca 16. szám alatt található (ehhez térképes segítség és útvonalterv ITT), a belépők egységesen 500 forintért vásárolhatóak meg.

Jánoshalmi FC – Kecskeméti LC-KTE SI

Megyei I., 9. forduló, Jánoshalmi Sporttelep

2015.10.11. (vasárnap), 15:00

Játékvezető: Wittmann János (Fehérvári Patrik, Szabó Gábor)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu