Mercedes-KLA: Nem ment a góllövés

Az utóbbi hetek eredményes szereplése után, ezen a hétvégén nem volt szerencséje a Mercedes-KLA csapatoknak, fiataljainknak a góllövéssel akadtak főleg problémáik.

szabó tiborU19: Videoton – Mercedes-KLA 1-0 (0-0)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rozsi, Kadosa, Molnár (Rapi 67.) – Bartucz, Maczelka – Bódai, Majoros, Nemesvári (Hulicsár 67.) – Sudár.  

Gól: Pápai (51.)

Szabó Tibor: Sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint amit az eredmény mutat. A Videoton helyzet nélkül szerzett gólt. Az összképhez azonban hozzátartozik, hogy csak a második félidőben tudtunk olyan nyomást gyakorolni az ellenfélre, amellyel esély kínálkozott a mérkőzés megnyerésére, de nem sikerült a kapuba találnunk. A küzdeni akarásunkkal most sem volt gond, de sokkal pontosabban, és nagyobb felelősséggel kell játszanunk, mert apró nüanszok döntik el a végeredményt ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban.

CsimaU17: Mercedes-KLA – Vasas 0-1 (0-0)

KLA: Vimpek – Major (Módra 46.), Szabó P., Pataki, Szalai – Balázs, Pongó M. (Kőrös 63.), Terbe – Vajda, Bozsik, Pusztai (Pusztay 58.).

Gól: Gál (57.)

U16: Mercedes-KLA – Vasas 0-2 (0-1)

KLA: Várkonyi – Szekeres, Kemenczés, Pongó N., Szabó M. – Papp (Farkas 65.), Csalár, Németh – Vargacz (Supka 55.), Vörös (Rideg 46.), Balla.

Gól: Erős (30.), Szalai (88.)

Csima Gyula: Dicséret jár mindkét korosztálynak, hiszen az ország egyik legjobb akadémiájával is felvették a versenyt. Sajnos ugyanazzal küzdöttünk, mint az utóbbi hetekben, a helyzetkihasználásunk katasztrófa volt.

Márton PálU15: Videoton – Mercedes-KLA 4-2 (2-1)

KLA: Nagy D. – Hirman, Roza (Orlov 66.), Bali, Lucza (Katona 41.) – Szász, Barna (Bashiris-Shahroodi 57.), Puhala – Kovács P., Lukács (Drabik 66.), Gyürki (Szarvas 62.).

Gól: Zsédely (21), Megyeri (36.), Kojnok (61.), Szabó (80.) ill. Kovács P. (19., 54.)

Márton Pál: A vereség ellenére is dicséretet érdemelnek a játékosok. Kreatív, szép támadójátékot mutattunk be, a visszefelé védekezésünk azonban nem működött, ezért nyert a Videoton. 

 


LócziU14: Videoton – Mercedes-KLA 3-0 (1-0)

KLA: Alexander – Edmilson, Gulyás (Sörös 41.), Treiber, Varga (Pécsi 27.) – Kasztel, Áman, Szebellédi – Szalai (Ackerl 54.), Száhl, Perlaki (Bakos 27.).

Gól: Varga (8.), Kovács (49., 53.)

Lóczi Péter: Sajnos nem sikerült átmentenünk az elmúlt hetek jó, és eredményes játékát, így teljesen jogos a hazaiak győzelme. Különböző okok miatt, négy meghatározó játékosunk is hiányzott, ezt meg is érezte csapat, nem voltunk kellően agresszívak és hatékonyak.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu