Vasárnap a Harta ellen szeretne javítani a csapat – beharangozó

A jánoshalmi vereség után, akad javítanivalója a KLC-KTE futballistáinak, és a Harta ellen ezt meg is tennék vasárnap a Széktói Stadionban. Az ellenfél ehhez a múlt alapján adott, ám a Harta sikerélménnyel érkezik Kecskemétre.

Kecskemét

Kevés olyan csapat van a megyei élvonalban, akik ellen két szezon után is hibátlan klubunk, ám a Harta ezek közé tartozik. Soros ellenfelünk eddig a pontszerzés közelében is ritkán járt, hiszen két alkalommal 5 gólt, egyszer pedig 4-et rámoltak be nekik a mieink, emellett még egy 1-0-os sikerünk van idegenben. A vendégek kevés dolognak örülhettek az utóbbi két évben, hiszen mindkét megye I-es kiírásban az utolsó helyen végeztek 11-11 pontot gyűjtve, a kiesést azonban el tudták kerülni. Ebből a ponttermésből már most megszereztek 6-ot, idegenben a Kiskunmajsát, legutóbb hazai pályán a Kunszállást legyőzve.

A fájó és meglepő jánoshalmi vereség után, Márton Pál és a játékosok a győzelembe „menekülnének”, mindezt lehetőség szerint a közönség kiszolgálásával tennék:

„A jánoshalmi mérkőzés meghatározta a heti munka hangulatát, hiszen egyáltalán nem úgy terveztük, ahogy végül alakult. A legfontosabb az, hogy kiköszörüljük a csorbát, és visszaszerezzük azt a bizalmat, amit a szurkolóktól kaptunk a szezon elején. A keret minden tagja egészséges, így a feltételek adottak ehhez.”

A Jánoshalmán gólt szerző Szabó Tamással interjút készítettünk a meccs előtt, aki szerint a legfontosabb az, hogy kellő hittel futballozzanak: 

"Egy biztos, ebben a bajnokságban sem az ellenfelet, sem magunkat nem szabad lebecsülnünk, mert sokkal több van bennünk, de ehhez több hittel kell futballoznunk. Nem szeretnék felelőtlen kijelentést tenni, de támadó, gólra törő, és legfőképp egységes és küzdő csapatként kell pályára lépnünk."

A mérkőzésre a szokásos módon 500 forint az egységes belépő mindkét lelátóra, míg a 14 éven aluliaknak ingyenes, a pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak.

Kecskeméti LC-KTE SI – Harta

Megye I., 10. forduló, Széktói Stadion

2015.10.18. (vasárnap), 14:30

Játékvezető: Szöllősi Ferenc (Török Tamás, Szeri Tamás)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu