Mercedes-KLA: Vegyes eredmények a Vasas és a Pécs ellen

Akadémiai csapataink a Vasas, illetve a Pécs ellen játszottak ezen a hétvégén, és öt korosztályunkból végül ketten gyűjtötték be a három pontot.

U15

Az U15 nagy akarással futballozott a Vasas ellen, meg is lett az eredménye

U19: Mercedes-KLA – Vasas 1-2 (1-1)

KLA: Váczi – Kadosa, Bartucz, Rozsi, Rapi – Majoros, Németh, Maczelka – Bódai (Hulicsár 70.), Sudár (Simon 81.), Nemesvári (Csizmadia 81.).

Gól: Bódai (23.) ill. Durso (28.), Kovács (80.)

Szabó Tibor: Nagyon jó iramú és színvonalú meccsen, a Vasas egy szabadrúgással jobb volt. A meccs képe alapján az ikszre rászolgáltunk volna.


U17: PMFC – Mercedes-KLA 0-4 (0-1)

KLA: Mészáros – Major (Módra 68.), Szabó P., Pataki, Szalai – Balázs, Terbe, Pongó M. – Vajda (Kőrös 78.), Bozsik (Pusztay 59.), Szappanos.

Gól: Bozsik (1.), Pusztay (82.), Balázs (87.), Szappanos (88.)


U16: PMFC – Mercedes-KLA 2-1 (0-0)

KLA: Várkonyi – Szekeres, Kemenczés, Pongó N., Szabó M. (Rideg 46.) – Papp (Supka 67.), Csalár, Németh – Vargacz, Balla (Farkas 46.), Vörös.

Gól: Dobor (57.), Kacsa (77.) ill. Németh (90.)

Csima Gyula: Mindkét korosztály becsülettel tette a dolgát, sokat dolgoztak a sikerét. Ez most az U17 esetében volt elég csak a győzelemre, a kisebbeknek egy kis szerencse hiányzott a pontszerzéshez.


U15: Mercedes-KLA – Vasas 2-1 (1-1)

KLA: Nagy D. – Hirman, Roza (Orlov 62.), Bali, Katona (Salánki 55.) – Barna (Drabik 41.), Puhala (Suhajda 73.), Szász (Bashiri-Shahroodi 73.) – Kovács P., Szarvas, Gyürki (Lukács 55.).

Gól: Kovács P. (36.), Puhala (51.) ill. Kiss (23.)

Kislőrincz György: Az első félórában görcsösek és bénultak voltunk, ennek a nagy akarás volt az oka. A Vasas ekkor uralta a játékot, és meg is szerezte a vezetést. Ahogy elkezdtünk feloldódni, úgy egyre jobban magunkra is találtunk, és a félidő végére helyzeteink voltak, sőt ki is egyenlítettünk. A második félidőben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült, a Vasasnak két kontrát leszámítva, nem volt kimondott helyzete, így megérdemelten tartottuk itthon a pontokat, jó erőkből álló riválisunk ellen.


U14: Mercedes-KLA – Vasas 0-4 (0-2)

KLA: Berta – Edmilson, Kasztel, Treiber, Récsei – Sörös, Szebellédi, Pécsi – Bakos (Ackerl 55., Varga 60.), Száhl (Szalai 55.), Faragó (Áman 60.).

Gól: Zaka (9.), Kapornai (29., 50.), Katona (60.)

Lóczi Péter: Nagyon jó mérkőzésen szenvedtünk vereséget, a jobb erőkből álló fővárosiak ellen. Nem tudom elmarasztalni a csapatot, mindent megtettek a minél jobb eredményért és játékért. Ha kicsit határozottabbak, kreatívabbak vagyunk az ellenfél kapuja előtt, szorosabb eredmény is születhetett volna.

Tabellák ITT!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu