Megyei foci: Nagy fölénnyel nyerte a rangadót a KLC-KTE II. – eredmények

Márton Tibor csapata megállította az eddig hibátlanul menetelő Ágasegyházát, és 0-0-os félidő után, végül 5-1-re tudott nyerni idegenben, és ezzel a vesztett pontok tekintetétben, utolérte az egy meccsel többet játszó listavezetőt.

Az utánpótlásban vegyes eredmények születtek, az U16 „B” meccse pedig a pálya állapota miatt végül elmaradt Tiszakécskén.

megye3

Ágasegyháza – KLC-KTE II. 1-5 (0-0)

Megye III. észak, 10. forduló

KLC-KTE: Faragó Á. – Berényi (Tóth 75.), Nagy T., Kelő, Györfi – Szabó G. (Mészáros 86.), Fodor (Bársony 7.), Zsoldos, Faragó S. (Angeli 46.) – Bende (Cselei 85.), Sándor.

Gól: Lantos (79.) ill. Zsoldos (49.), Bársony (56.), Kelő (66.), Sándor (71., 75.)

Márton Tibor: Kitűnő játékvezetés mellett, az első félidő tompa játéka után, a másodikban magunkra találtunk, és megérdemelten nyertünk. Gratulálok az összes játékosomnak! A győzelmet a meccsen megsérülő, karját törő Fodor Zoltánnak ajánljuk, várjuk vissza mihamarabb!


KLC-KTE SI – Harta 2-2 (0-0)

Megye I. U19, 10. forduló

KLC-KTE: Papp – Keresztes, Ormándi, Katona, Dócs – Szűcs (Kovács 66.), Kenderes, Barta, Horváth (Malomsoki 79.) – Iván (Hedrich 68.), Bozsik.

Gól: Dócs (48.), Ormándi (59.) ill. Rideg (57.), Hangya (71.)

Máté Gábor: A helyzetek alapján nyernünk kellett volna ezt a mérkőzést.


KLC-KTE SI „A” – Kerekegyháza 1-1 (0-1)

U16 észak, 8. forduló

KLC-KTE: Váczi – Récsei, Horváth, Hofmeister, Vágó (Vinczellér 35.) – Vezsenyi, Kenderes, Masir, Szalai – Stein (Katona 85.), Kissebestyén.

Gól: Vezsenyi (62.) ill. Malecz (9.)

Komonyi Gábor: Egy jól küzdő és játszó, szimpatikus Kerekegyházával játszottunk ebben a fordulóban. A mérkőzés elején súlyos egyéni hibából kapott gól megfogta csapatomat, és hosszú ideig görcsösen próbálkoztunk, mígnem egy jól eltalált, távoli szabadrúgással sikerült egyenlíteni. Ez lökést adott a csapatnak, magasabb fokozatba kapcsoltunk és több gólhelyzetet is sikerült kidolgoznunk, az ellenfél pedig kontrákból veszélyeztetett. Újabb gólt azonban már nem tudtunk szerezni, a mai mérkőzésen sajnos nem is érdemeltünk győzelmet!


KLC-KTE SI „A” – Félegyházi TSI „A” 0-3 (0-2)

U14 észak, 6. forduló

KLC-KTE: Versics – Hajagos, Gonda, Mészáros, Terecskei, Polyák, Madarász, Gömöri D., Molnár.

Csere: Kókai, Háry, Benke, Fekete, Marsa, Csákó, Bodor, Jánosi.

Gól: Makány (16., 21.), Tóth (61.)

Péntek József: Ellenfelünk szervezett, jó játékot mutatott be ezen a hétvégén. Fizikálisan és technikai képzettségben előttünk járnak, domináltak egész mérkőzésen. Fiaim jól küzdöttek, de a védekezést helyre kell tennünk. Sok ilyen mérkőzés kell, akkor fejlődni fogunk. A második félidőben már többször tudtuk tartani a labdát, tetszetős támadásokra is képesek voltunk. Versics, Mészáros, Madarász és Bodor teljesítménye kiemelkedett.


Városföld – KLC-KTE SI „B” 2-14 (1-8)

U14 észak, 8. forduló

KLC-KTE: Pető – Szatmári, Réczi, Fejes, Bálint, Kelő, Terbe, Bognár, Kiss.

Csere: Türei, Harmat, Nagygyörgy, Csizmadia, Seprenyi, Földvári, Molnár.

Gól: Kis (11., 76.) ill. Bognár (5., 19., 56., 59.), Réczi (8.), Sebők (14. – öngól), Bálint (18., 31., 37., 39., 67.), Kelő (44.), Kiss (51.), Nagygyörgy (68.)

Pap Szabolcs: Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, a játék minden elemében jobbnak bizonyultunk. Gratulálok a gyerekeknek a magabiztos sikerhez!


Bugac – KLC-KTE SI „C” 0-2 (0-2)

U14 észak, 8. forduló

KLC-KTE: Deák – Blaszák, Kima, Bablinszki, Szélesi, Nagy, Gömöri N., Orbán, Balogh.

Csere: Wellmann, Merena, Horváth, Pálfi, Elek-Rembeczky, Bóta, Banó.

Gól: Gömöri N. (13.), Wellmann (37.)

Márton Tibor: Minden a megbeszéltek alapján működött, és helyenként kitűnő játékkal, magabiztos győzelmet arattunk. Elismerés jár gyerekeknek a mutatott játékért, a mentalitásért, a hozzáállásért, illetve magas edzéslátogatásért is!


Kecskemét-Hetényegyházi SC – Pálmonostora 3-2 (1-2)

Megye II. U19 észak, 10. forduló

Hetényegyháza: Erdélyi (Putnoki 46.) – Kozma, Kis, Koppány, Katona – Mészáros, Somlai, Üres-Farkas, Mihócza – Karazsia (Bajczár 67.), Farkas (Szabó 60.).

Gól: Somlai (14.), Szabó (83.), Mihócza (87.) ill. Kovács (4.), Kocsis (7.)

Kiss Sándor: Könnyűnek ígérkező mérkőzésen, váratlanul nehéz feladat elé állította csapatomat
a szervezetten, zártan védekező vendég együttes. A mérkőzés első perceiben gyors gólokkal húzott el az ellenfél, ezt követően rengeteg helyzetet hibáztunk el. Fordítanunk végül a mérkőzés hajrájában sikerült.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu