Szinte hibátlan hétvége a kölyökligában

A kölyökliga 3. fordulójában hazai pályán szerepelt a KLC-KTE SI U10-es és U11-es korosztálya, és négy meccsükből hármat meg is nyertek. A játéknapot a két edző, Kovács Tamás és Ozsváth Ferenc értékelte honlapunknak. 

kölyökliga

Kovács Tamás így látta az U11 mérkőzéseit:

 "Az U11-es korosztályban az első mérkőzést a Vasas Kubala Akadémiával játszottuk. Ellenfelünk egy jól szervezett, egyénileg képzett játékosokból álló csapat volt. A mérkőzés elején sikerült megakadályozni, hogy kibontakozzanak, ennek eredményeképpen egy labdaszerzés után Kajtár Matyi távolról emelt az ellenfél kapujába. A félidő hátralévő részében változatos játék alakult ki, mindkét kapu előtt helyzetekkel, de az eredmény nem változott. A második játékrészben mindkét csapat nyíltan játszott, egy figyelmetlenség után ellenfelünknek sikerült egyenlíteni. Ezután felváltva adódtak helyzetek, de miután többször is a kapussal szemben hibáztunk, a Vasas „megbüntetett” minket és megszerezte a vezetést. Néhány perccel a vége előtt azonban egy nagyon szép szabadrúgásgóllal, Szegedi Ricsi révén sikerült egyenlítenünk és kialakult a 2-2-es végeredmény. Összességében a játék alapján a döntetlen igazságosnak mondható, bár a helyzeteink alapján nyernünk kellett volna" - mondta a Vasas elleni döntetlenről. 

"A második mérkőzést a Darazsak ellen játszottuk, akiknél jelenleg előrébb tartunk. A mérkőzés nagy részét a kapujuk előtt töltöttük, helyenként szép támadásokat vezettünk. Huszka Peti 2, Szegedi Ricsi 2 és Kajtár Matyi góljaival 5-0-ra nyertünk. Összességében csapatunk szervezettségével, küzdeni tudásával és a szép egyéni megoldásokkal elégedett vagyok, viszont előre kell lépnünk a labdakihozatal és a támadások felépítése, pontosabb befejezése terén" - mondta a Darazsak elleni magabiztos sikerről. 

KLC-KTE SI – Vasas KA 2-2 (1-0)                                                                                                    

KLC-KTE SI – Darazsak 5-0 (4-0)                                                                                         

Összeállítás:

Csonka Norbert, Jónás Márk, Kele Álmos, Rácz Olivér, Huszka Péter, Kajtár Mátyás, Majoros Bendegúz, Csikós Bence, Szekeres Péter, Ágoston Bendegúz, Geiger Ábel, László Tamás, Gondi Károly, Szegedi Richárd

Ozsváth Ferenc U10-es csapata mindkét meccsét megnyerte, köszönhetően a lelkesedésnek is: 

"Első meccsükön az aktuális csoportelső Vasast fogadtuk, amely magához ragadta a kezdeményezést, és labdaügyes játékosai révén mezőnyfölényt harcolt ki. A lelkes és jól tömörülő csapatunk azonban minden próbálkozásukat hárította, és egy szép ellenakció után Ajtai révén megszerezte a vezetést, melyet a pesti melyre nem sokkal később érkezett a válasz is. Ezután kiegyenlítetté vált a mérkőzés, és több formás akciónk után, a Juhász ellen elkövetett szabálytalanságért büntető járt ,melyet Borka gólra válott. A Vasas újabb egyenlítő gólja után, egy Benke által elvégzett szabadrúgásgóllal hozta a csapat a bravúrgyőzelmet. A második mérkőzést az FC Budapest ellen játszottuk és Ajtai 2, valamint Balis és Borka góljaival nagy csatában, az utolsó percekben fordítva győztünk. Játékunk mindkét meccsen hullámzó volt, melyen igyekezni kell javítani, a lelkesedésünk azonban átlendítette csapatunkat a nehézségeken" - értékelt Ozsváth Ferenc. 

KLC-KTE SI - Vasas KA 3-2

KLC-KTE SI - FC Budapest 4-3

Összeállítás:

Radnóti, Ajtai, Balis, Balla, Benke, Borka, Faragó, Jócsák, Kis, Kovács, Nagy, Juhász, Pusztai

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu