Mercedes-KLA: Váczi, Szász és Edmilson a hét legjobbjai

Ezúttal három korosztály lépett pályára a kiemelt bajnokságban, és a Győr elleni bajnokikat követően felkértük az edzőket, nevezzék meg a legjobb teljesítményt nyújtó kecskemétieket.

mkla

Szász Attila, Váczi Milán és Dos Reis Teixeira Edmilson

Mercedes-KLA U19: Váczi Milán

Kitűnő képességekkel megáldott kapusról van szó, aki tősgyökeres kecskeméti, és egy rövid kitérőt leszámítva, végig a helyi utánpótlásban pallérozódott. Váczi kitűnő formában véd ebben a szezonban, és a Győr ellen is számos bravúrt mutatott be, a gólt egy tiszta ziccer végén kapta, melyről nem tehetett.

Mercedes-KLA U15: Szász Attila

A 2001-es korosztályban idén 10 meccsen 2 gólt szerzett, az egyiket éppen most hétvégén, de egy alkalommal már az U16-ban is pályára léphetett. Szintén kecskeméti, az UFC és a Hírös-ÉP után került az akadémiára, tavaly összesen 7 gólig jutott.

Mercedes-KLA U14: Dos Reis Teixeira Edmilson

Lóczi Péter csapatában jobbhátvédként szerepel, alapembernek számít. Édesapja és testvérei is futballoznak (Alex éppen a Tiszakécske színeiben lépett pályára a KLC-KTE ellen hétvégén), és a sorminta vele sem ért véget, hiszen tavaly nyáron került az akadémiára a Hírös-ÉP-től. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu