Molnár Tamás sikerekkel zárná az évet

Molnár Tamás a tiszakécskei vereség miatt igen csalódott volt, ám a csapatnak nagy pluszt adott az őket elkísérő szurkolók szeretete. A Kecel ellen őket is szeretnék szombaton kárpótolni, és reményei szerint az utolsó négy meccsen már nem botlanak.

Molnár

Küzdelmes meccset játszottatok a Tiszakécskével, melyen végül egy gól döntött. Milyennek érezted a pályán a meccset, mi hiányzott sikeres szerepléshez?

Az akaratunkkal és küzdeni tudásunkkal nem volt baj, rendkívül kemény mérkőzést játszottunk. Sajnos egy utolsó pillanatban, figyelmetlenségből bekapott góllal veszítettük el tulajdonképpen ezt a szoros meccset. Bosszantó az első félidő hosszabbításában gólt kapni, pláne így. Talán ha a támadásainkat sikerül pontosabban végig vinnünk, születhetett volna más eredmény is a végén. 

Rengeteg szurkoló elkísért titeket, akik a meccs végén is hálásak voltak a küzdőszellemért. Számítottatok ekkora buzdításra?

Ugyan rangadóról volt szó, de így is kellemes meglepetés volt, hogy ilyen sokan eljöttek. Jólesett a csapatnak, és doppingolt is bennünket. Igyekeztünk jó játékkal és maximális küzdőszellemmel meghálálni ezt.

Szombaton a Kecelt fogadjuk, akik közvetlen riválisnak számítanak. Rengeteg gólt rúgtak eddig, de sokat is kaptak. Ez könnyíti, vagy nehezíti a felkészülést rájuk?

Biztosan ez is nehéz mérkőzés lesz, de én személy szerint nem szoktam azzal foglalkozni, hogy ki az ellenfél. Úgy gondolom, senkitől sem kell tartanunk, főleg hazai pályán. Keményen dolgozunk minden héten, most is az elvégzett munkára kell támaszkodnunk. Van esély rá, hogy sok gól szülessen, már csak azért is, mert mindenki nyerni akar. A Kecel szeretne tovább zárkózni a dobogósokra, mi pedig szeretnénk kárpótolni a szurkolókat a tiszakécskei vereségért.

Négy forduló maradt hátra a szezonból, mit tűztetek ki célul erre az időszakra?

Szeretnénk minél többet kihozni ezekből a meccsekből, nagyon bízom benne, hogy az összes pontot be tudjuk majd gyűjteni, még ha nehéz feladat is lesz. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu