Megyei foci: Házi derbit nyert a Péntek csapat

Vegyes eredményeket hozott a hétvége a megyei csapatok számára. Az eddig sikert sikerre szállító Márton Tibor csapatok, ezúttal pont nélkül maradtak a megye III-ban és az U14-ben (itt Karakas Ferenc ült ezúttal a padon) is. Nem volt jó hétvégéje az U16-osoknak sem, míg az U14-ben a Péntek-Pap párharcot, végül előbbi nyerte fiataljaival.

megye3

Fülöpháza – KLC-KTE II. 2-0 (2-0)

Megye III. észak, 12. forduló

KLC-KTE: Meggyes – Berényi (Cselei 82.), Nagy T., Kelő, Györfi (Pálnok 49.) – Tóth (Apró 67.), Zsoldos, Szabó G., Angeli (Csőke 77.) – Bende, Sándor.

Gól: Németh (5.), Szombati (19.)

Márton Tibor: Kitűnő játékvezetés mellett, csapatom ezúttal katasztrofális napot fogott ki. Gratulálok az ellenfélnek a lelkes játékhoz!


KLC-KTE SI – Kecel 4-0 (2-0)

Megye I. U19, 12. forduló

KLC-KTE: Papp – Keresztes, Ormándi, Katona (Szántó 71.), Csordás – Szűcs (Malomsoki 75.), Kenderes, Barta, Horváth (Kovács 59.) – Bozsik, Hedrich (Csík 68.).

Gól: Hedrich (40.), Kenderes (45.), Ormándi (66.), Kenderes (87.)

Máté Gábor: Küzdelmes meccsen, megérdemelt győzelmet aratott csapatom.


KLC-KTE SI „A” – KHTK 0-4 (0-4)

U16 észak, 10. forduló

KLC-KTE: Váczi – Horváth, Hofmeister, Tatár (Katona 46.), Szalai – Récsei, Bódogh (Vinczellér 46.), Vezsenyi, Masir – Stein (Vágó 67.), Kissebestyén (Szabó 75.).

Gól: Rádi (22., 36.), Csertő (27., 30.)

Komonyi Gábor: Az első félidő második felében, volt egy negyed órás rövidzárlatunk, ekkor az egyéni hibáinkat kegyetlenül kihasználta a jó erőkből álló ellenfél, ezzel el is döntve a mérkőzést. A második játékrész már vállalhatóbb volt, de igazi veszélyt ekkor sem tudtunk jelenteni a vendégek kapujára. Gratulálok a félegyháziaknak!


Lajosmizse – KLC-KTE SI „B” 6-4 (3-2)

U16 észak, 10. forduló

KLC-KTE: Szabó S. – Szalkai, Fehér T., Mányoki (Fehér D. 89.), Kókai – Bíró, Szabó Pál (Szabó Péter 80.), Keresztes, Irházi (Toldi 69.) – Illés (Hajda 79.), Pácsa.

Gól: Patai (30., 87.), Tóth (32., 75.), Rostás (34., 64.) ill. Szabó P. (21.), Bíró (42.), Illés (54.), Keresztes (81.)

Parti Gyula: Mindent megtettünk a győzelemért, de most ez is kevés volt.


KLC-KTE SI „A” – KLC-KTE SI „B” 2-1 (1-0)

U14 észak, 8. forduló

KLC „A”: Bódogh – Hajagos, Gonda, Fekete, Benke, Terecskei, Mészáros, Madarász, Gömöri D.

Csere: Versics, Kovács, Molnár, Háry, Polyák, Kókai.

KLC „B”: Berta – Fejes, Réczi, Szatmári, Kelő, Bálint, Bognár, Kiss, Türei.

Csere: Nagygyörgy, Terbe, Földvári, Határ, Rück.

Gól: Molnár (34., 73.) ill. Kiss (68.)

Piros lap: Terecskei (79.)

Péntek József: Igazi hazai rangadót láthattak a kilátogatók. Nagyot küzdöttek a csapatok, amelyek jól ismerték egymást.  A mérkőzés elején a puhatolózás dominált, tipikus mezőnyjáték folyt. Miután mi szereztük meg a vezetést, egy tökéletesen véghezvitt kontrajáték után, sokkal több lehetőségünk nyílt a további gólszerzésre, hiszen kinyílt ellenfelünk az egyenlítés érdekében. Sok labdát szereztünk, de mindig adódott pontatlanság a döntő passznál, így mi is nagy teret hagytunk ellenfelünknek, amelyet az egyik alkalommal ki használtak. Nagyon örülök, hogy nem szegte lelkesedésünket ez a bekapott gól, és továbbra is támadásban maradunk. Molnár Patrik góljai élményszámba mentek. Okosabb támadás befejezést, és a visszarendeződéses védekezést még tanulnunk kell. Mérkőzés végi lapokat át fogjuk beszélni, nem történhet hasonló. Mészáros, Terecskei, Madarász, Háry nagyot játszottak.   

Pap Szabolcs: Hasonló erejű csapatok küzdelméből, a helyzeteivel jobban gazdálkodó jött ki győztesen.


Félegyházi TSI – KLC-KTE SI „C” 7-0 (3-0)

U14 észak, 8 forduló

KLC-KTE: Deák – Kima, Elek-Rembeczky, Gömöri N., Bablinszki, Bóta, Horváth, Orbán, Balogh.

Csere: Tóth, Nagy, Blaszák, Banó, Merena.

Gól: Török (1., 76.), Seres (13.), Tóth (26., 61.), Makány (45., 46.)

Márton Tibor: Reális eredmény született, ugyanis egy évvel idősebb gyerekek ellen játszottunk. Fizikálisan, technikailag, játékban magasabb szinten álltak, a második félidőben tudtunk a szerkezetváltás után biztatóbb játékot mutatni.


Kecskemét-Hetényegyházi SC – Nyárlőrinc 0-4 (0-2)

Megye II. U19 észak, 12. forduló

Hetényegyháza: Erdélyi (Putnoki 46.) – Kozma, Kis, Krausz, Rideg (Bálint 74.) – Üres-Farkas, Katona, Mészáros, Purgel (Mihócza 60.) – Szabó M. (Szabó I. 46.), Karazsia.

Gól: Bognár (27., 31.), Kulcsár (73.), Németh (84.)

 

Kiss Sándor: Minden csapatrészében jobb csapattól kaptunk ki, még ilyen arányban is megérdemelt a győzelmük, amelyhez ezúton is gratulálok! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu