Mercedes-KLA: A hét legjobbjai

Ismét felkértük a korosztályos csapatok edzőit, hogy válasszák meg a hétvége legjobban teljesítő akadémistáit. Ezúttal teljes fordulót rendeztek, így öt játékos bemutatására kerül sor, ám mivel november hónapba léptünk, hamarosan a hónap játékosaira is sor kerül.

MKLA

Bódai Dániel, Szabó Péter, Kemenczés János, Katona Gergő és Szebellédi Gergő

Bódai Dániel – U19

Bódai a csapat legeredményesebb játékosa ebben a szezonban, és szombaton Debrecenben újabb gólt szerzett. Az ifjú támadó Hódmezővásárhely, majd a Honvéd érintésével került Kecskemétre 2013-ban, és azóta 22 gólt lőtt a különböző korosztályokban, idén 4-nél tart.

Szabó Péter – U17

Már az utánpótlás válogatottba is meghívót kapott korábban, a védelemben és a középpályán is stabil teljesítményre képes. A Kiskunfélegyházáról induló tehetség, rendre az idősebbek között kapott szerepet minden évben.

Kemenczés János – U16

A védelemben szerepel Csima Gyula csapatában, nyáron Szolnokról került Kecskemétre az Abonynál kezdő játékos. Stabil alapember, ezt stabil teljesítménnyel hálálja meg, a Kaposvár ellen is a mezőny legjobbja volt.

Katona Gergő – U15

Tősgyökeres kecskeméti, a Hírös-ÉP, majd az UFC után került akadémiánkra. Ezúttal ugyan csak csereként szállt be, de így is jó játékkal rukkolt elő a középpályás.

Szebellédi Gergő – U14

2012 óta a KLC-KTE SI és a Mercedes-KLA játékosa, tavaly már rendszeresen játszhatott az U14-es bajnokságban az idősebbek között, idén pedig már alapemberré nőtte ki magát. Elsősorban a támadók mögött érzi jól magát a pályán, idén eddig 1 gólja van. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu