Kiskunmajsán folytatjuk a szezont – beharangozó

Szombaton a Kiskunmajsához látogat csapatunk, mely mérkőzésen ismét a három pont reményében lépünk pályára. A majsaiak a tabella hátsó részében helyezkednek el, frissen kinevezett edzőjük neve pedig igen ismerős lehet a kecskeméti labdarúgás szerelmeseinek.

KLC-KTE

A Kiskunmajsa amilyen jól kezdte a szezont, olyan rosszul is folytatta, hiszen hiába szereztek első 5 meccsükön 7 pontot, ezt követően zsinórban 5 bajnokit buktak el, melynek eredményeként Molnár Tibor távozott a vezetőedzői posztról. Az új tréner neve nagyon ismerős lehet, ugyanis a csapat egyik játékosa, Kitl Zoltán lett a megbízott edző, aki emellett természetesen játékosként is marad a klub szolgálatában, igaz, eltiltás miatt ellenünk biztosan nem lép pályára. 

Kitl Zoltán nem más, mint a ma már Diósgyőrben futballozó Kitl Miklós bátyja, akinek családja ezer szállal kötődik Kecskeméthez, hiszen legkisebb testvérük, Krisztián is futballozott az utánpótlásban, míg édesapjuk, József edzőként dolgozott a klubnál. A múltban négyszer találkoztak a csapatok az élvonalban, ezeken a meccseken 2 kecskeméti siker mellett, 2 döntetlen született, mindkettő Majsán. Az edzőváltás egyelőre úgy tűnik bevált soros ellenfelünknél, hiszen legutóbb Kunszálláson nyerni tudtak.

Márton Pál egyedül a sárga lapok miatt hiányzó, Szabó Tamásra nem számíthat, és bízik benne, hogy ezúttal jobb döntéseket hoznak majd a kapu előtt:

„A heti munkánkat meghatározta a legutóbbi meccsünk, hiszen mindenképpen nyerni akartunk itthon a Kecel ellen, ám a támadások befejezésénél rossz döntéseket hoztunk. Ezen akartunk javítani, erre törekedtünk edzéseken is. Az a legfontosabb, hogy ezen a meccsen higgadtan és felelősségteljesen döntsünk a kapu előtt, ebben az esetben három ponttal térhetünk haza. A keret minden tagja egészséges, egyedül Szabó Tomira nem számíthatok, aki begyűjtötte ötödik sárgáját.”

A belépők egységesen 500 forintba kerülnek Kiskunmajsán, míg a gyerekek ingyenesen tekinthetik meg a találkozót. Útvonaltervet ITT találnak drukkereink!

Kiskunmajsa FC – Kecskeméti LC KTE SI

Megyei 13. forduló, Kiskunmajsa

2015.11.07. (szombat), 13:30

Játékvezető: Antal Péter (Bárth Zoltán, Tamaskó Csaba)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu