Mercedes-KLA: Nike Kupán járt az U15, a Puskással játszott jó meccset az U13

U15-ös korosztályunk szerdán Törökszentmiklósra utazott, ahol a Nike Kupán vett részt, míg Herceg Ferenc U13-as csapata a Puskás Akadémiával játszott edzőmeccset, melyen kitűnő játékkal ért el döntetlent.

Nike Kupa

A Nike Kupán 6 csapattal, 2 csoportban zajlottak a sorozat első fázisának küzdelmei, a mieink a Békéscsabával és az Újpesttel kerültek egy hármasba, és mindkét riválistól 1-0-os vereséget szenvedtek, így nem sikerült nekik a továbbjutás.

Az U13 a Puskás Akadémiával játszott edzőmeccset, mely 3-3-as döntetlennel zárult, a csapat mindhárom gólját Bodor Zoltán (a képen) szerezte.

Bodor ZoltánHerceg Ferenc így értékelte a mérkőzést:

„Tudni kell a Puskásról, hogy ebbe a korosztályba az ország minden pontjáról igazoltak nyáron, 14-15 extra képességű játékosuk van, arra törekedtek, hogy a legjobbakat szedjék össze. Az első 10 percet leszámítva, végig partiban voltunk velük, hatalmas iram volt, és a végén is mindkét fél nyerni akart. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, mindenki odatette magát." 

Az U13 kerete:

Bodor Bendegúz, Győrfi Enzo, Gulyás Tibor, Dénes Máté, Rózsa Boldizsár, Nagy Márk, Györgye Márk, Bellák Marcell, Farkas Béla, Bodor Zoltán, Deák Szilárd, Hatvani Dániel, Jánosi Roland, Kovács Ádám, Marsa Áron.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu