Vegyes eredményekkel folytatódott a Kölyökliga

Két fordulót is abszolvált az U10-es és U11-es csapat a Kölyökligából, mely ezzel erre az esztendőre lezárult. Kovács Tamás és Ozsváth Ferenc csapata az utolsó kört hibátlan mérleggel vette.

Az U10-es csapat kifejezetten jó formában zárta a sorozatot, hiszen mindkét fordulóban megnyerte a meccseit. A 4. körben a Hidegkút (6-1), a Plútó (3-1) és a Mészöly Focisuli (1-0) fiataljait győzték le, majd az 5. fordulóban a Hegyvidék (3-0), RKSK (3-1) és a Kiskunfélegyháza (6-0) sem okozott nekik gondot.

Ozsváth Ferenc elégedetten értékelt az találkozók után:

„A játékon ugyan sok javítanivalónk van, de a gyerekek hozzáállása biztató a jövőre nézve, az utolsó fordulóban már láthatóak voltak a játékszervezés tudatos elemei, kifejezetten szép egyéni megmozdulásokkal, gyönyörű gólokkal, finom cselekkel. Jól szórakozhattak a lelkes szülők, és a kilátogató szurkolók is.”

Az U10-ben az alábbi játékosok léptek pályára az utolsó két fordulóban:

Radnóti, Ajtai, Benke, Borka, Balla, Juhász, Pusztai, Kurucz, Balis, Faragó, Kis, Nagy, Jócsák, Mayer, Kádár.

kölykliga

Az U11 számára csak az 5. forduló sikerült jól, de annak kifejezetten örült Kovács Tamás, hogy hibáikat kijavítva, szintén csupa sikerrel tudtak búcsúzni az évtől. A 4. körben még vereséget szenvedtek a Soroksártól és a Mezőkövesdtől (a Mészöly legyőzése mellett), ám legutóbb ők is megverték a Hegyvidék, RKSK, Kiskunfélegyháza triót.

Kovács Tamás főleg a szervezettséget dicsérte:

„Egyéni hibáknak, illetve a szervezettség hiányának is volt köszönhető, hogy az előző kört nem tudtuk igazán sikeresen venni. Ez az utolsó fordulóra szerencsére megváltozott, tanulni tudtunk a hibáinkból, sokkal nagyobb koncentrációval, végig kezdeményezve futballoztunk.”

Az U11 kerete:

Csikós Bence, Csonka Norbert, Jónás Márk, Kele Álmos, Szekeres Péter, Kriss Máté, Geiger Ábel, Huszka Péter, Kajtár Mátyás, Gondi Károly, Majoros Benjámin, László Tamás, Rácz Olivér, Antal Donát, Ágoston Bendegúz, Szegedi Richárd

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu