Közös játéknapot tartottak az U11-es korosztálynak

A KLC-KTE SI és a Mercedes-KLA közös játéknapra invitálta a kecskeméti nevelőegyesületeket, melyre szerdán délután került sor a Széktói Stadionban. A centerpályára az U11-es, kiválasztás előtt álló korosztályokat várták, és végül az UFC és a Hírös-ÉP is elfogadta a meghívást. A játéknapon természetesen a KLC-KTE SI U11-es csapata is részt vett, a mezőny pedig az U12 "B"-vel lett teljes. 

játéknap

Török László nagyon örül annak, hogy a két egyesület partner volt a közös programban, és jövő májusig még több ilyen játéknapot is terveznek:

„Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a játéknap nem kiválasztó volt, hanem egy jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük a gyerekeket. Szeretnénk minél teljesebb képet kapni a korosztályról, éppen ezért még legalább 3-4 ilyen játéknapot tervezünk jövő májusig, amikor sor kerülhet a tényleges kiválasztóra, így a gyerekekről már lesz egy jó alapot adó játékos profilunk. Ezekre az alkalmakra szeretnénk bevonni vidéki egyesületeket is, emellett természetesen a Bozsik programon is folyamatosan ott leszünk. Ezúton szeretném megköszönni a mostani részvételt az csapatoknak, az edzőknek, a szülőknek és a gyerekeknek is!” 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu