Mercedes-KLA: A hét legjobbjai

A hónap legjobbjairól egy írásunkban már beszámoltunk, és ennek hamarosan folytatása is következik, ám természetesen most sem feledkeztünk meg a hét legjobbjairól. Az edzők ezúttal Maczelka Gábort, Terbe Botondot, Pongó Norbertet, Szász Attilát és Szebellédi Gergőt látták kiemelésre érdemesnek. 

KLA

Maczelka, Terbe, Pongó, Szász és Szebellédi

Rögtön van is két „duplázónk”, hiszen Szász és Szebellédi másodjára érdemelte ki Kislőrincz György és Lóczi Péter elismerését, róluk korábban már bővebben is írtunk honlapunkon. Új arcok is feltűnnek természetesen a mostani listán, hiszen Maczelka, Pongó és Terbe is először szerepel összeállításunkban.

Maczelka Gábor – U19

Már 3 gólnál tart a bajnokságban, hétvégén a Kaposvár ellen győztes góllal vette ki a részét a három pont megszerzéséből. „Maci” az UFC-ben kezdett el futballozni, majd egy Vasasnál töltött időszak után, 2010-ben tért vissza Kecskemétre. Középpályás létére, igazán érzi a kaput, tavaly 10 góllal zárta a szezont. Hamarosan ráadásul egy új lehetőség is nyílhat számára góljai növelésére, de erről egy kicsit később számolunk majd be.

Terbe Botond – U17

Csupa jót írhattunk róla a közelmúltban, hiszen ismét bekerült az utánpótlás válogatottba, ráadásul a románok elleni mindkét győztes felkészülési meccsen kezdő volt. Idén folyamatosan az idősebbek közt futballozhat, teljesítményére a válogatott meghívó adott tökéletes visszaigazolást.

Pongó Norbert – U16

Nyáron került Kecskemétre, és azóta stabil kezdőként szerepel a védelemben. Gyálon kezdett el futballozni, majd Ócsa és Alsónémedi érintésével került Soroksárra, majd a Goldballhoz. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu