Jó erőkből álló Kiskőröst fogadunk vasárnap – beharangozó

Az utolsó hazai meccsére készül a KLC-KTE a 2015-ös esztendőben, így a Széktói Stadionban már csak egyszer láthatják ebben az évben drukkereink a csapatot. Igen erős ellenféllel találkozunk ráadásul, hiszen a Kiskőrös kitűnően szerepel az idei kiírásban.

KLC

Tipikus középcsapatból, immáron dobogóért küzdő együttes lett soros riválisunkból, hiszen míg tavaly inkább az alsóháztól való távolodás volt a fő céljuk, idén már a bajnoki címért küzdő csapatokkal is felveszik a versenyt. A Kiskőrös 12 meccséből 8-at megnyert eddig, emellett 4 vereségük van, de érdemes megjegyezni, hogy ebből rögtön az első két fordulóban szenvedtek el kettőt. Azóta szárnyal Mokrickij Viktor együttese (akinek fia, ifjabb Mokrickij Viktor a Mercedes-KLA U19-ben játszik), és olyan értékes skalpokat is begyűjtöttek, mint a Baja, a Kalocsa és a Tiszakécske legyőzése. Novemberben ennek ellenére kicsit megtorpantak, hiszen a bácsalmási vereséget követően, csak vért izzadva tudták legutóbb otthon megverni a Kunszállást, a meccs egyetlen gólja a hosszabbításban született.

Kemény mérkőzésre számít Márton Pál is, amin szeretnének szépen búcsúzni a drukkerektől:

„Az utolsó hazai meccsen, szeretnénk jó játékkal és győzelemmel búcsúzni a drukkerektől, az biztos, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy megháláljuk a támogatásukat. Biztosan lesznek hiányzóink, ugyanis Urbán Pál sérülést szenvedett Kiskunmajsán, így a héten nem edzett, és jelen állás szerint Szabó Tamásra sem számíthatunk.”

A jegyek ezúttal is 500 forintos egységáron lesznek megválthatóak mindkét lelátóra, míg a 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a találkozót.

Kecskeméti LC KTS SI – Kiskőrös LC

Megye I., 14 forduló, Széktói Stadion

2015.11.15. (vasárnap), 13:30

Játékvezető: Borbás Bottyán Aurél (Csamangó Tamás, Juhász Mihály) 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu