Öt kecskeméti az amatőr válogatott bő keretében!

November 28-29-én, Kecskeméten rendezik az Amatőr Válogatottak Regionális Tornáját, és a Bács megyei keretbe több KLC-KTE játékos is bekerült.  A válogatott vezetőedzője Vanó Sándor, a Kecel mestere lesz, akinek munkáját Kemenes György segíti majd, és első körben egy 30 nevet tartalmazó, bővített keretet adtak meg.

Molnár Tamás

Molnár Tamás (a képen) és Nagy László tavaly ott lehetett a ceglédi tornán, idén hazai pályán mutathatják meg magukat

A tornán csak olyan játékosok léphetnek pályára a versenykiírás értelmében, akiknek korábban sem élvonalbeli meccse, sem profi szerződése nem volt, hiszen a cél az, hogy azok a futballisták kapjanak külön figyelmet, akik még esetleg az profivá válás útján járnak.

Két ember szereplése erősen kétséges, ugyanis Ábel Zsolt (KHTK) és Sztehlik Gábor (TVSE) sérüléssel bajlódik, így alighanem a jövő heti összetartásokat is ki kell majd hagyniuk. Nem maradhatott le a listáról Szöllősi Tamás, aki ahogy tavaly, úgy idén is bekerült a csapatba, az azonban sajnos biztos, hogy csak lélekben segíthet majd a társaknak a pályán.

Bács megye csapata a tervek szerint kedden találkozik először a Széktói műfüves pályáján, Vanó Sándor ezt követően szűkíti majd keretét, mely egyszer még biztosan együtt edz a torna előtt.

Jó hír klubunk számára, hogy az előzetes listán 5 kecskeméti név is szerepel, így Nagy László, Molnár Tamás, S. Juhász Tamás, Filyó Gábor és Szabó Tamás pályázik arra, hogy a 23-as névsorban is ott legyen majd. Ez a szám a legmagasabb egyébként egy csapatból, a KLC-KTE mellett a Kalocsa mondhatja még el, hogy 5 futballistát ad, és bekerült két megye II-es játékos is, név szerint Balog Ferenc (Városföld) és Dóka Dániel (Lajosmizse).

A Bács megyei amatőr válogatott bő kerete:

Kapusok: Tóth Péter (KHTK), Varga Ottó (Kecel)

Védők: Valkai Tamás (KHTK), Csengő Tamás, Princz Gilbert (mindkettő Baja), Kovács József (Kecel), Szalontai Tibor (Kalocsa), Nagy László, Szabó Tamás, S. Juhász Tamás (mindhárom KLC-KTE).

Középpályások: Palásti Sándor (KHTK), Hernády Márk (Kecel), Dostyicza Dániel, Kohány Balázs, Vuits Viktor (Kalocsa), Molnár Tamás (KLC-KTE), Dóka Dániel (Lajosmizse), Harnos Zoltán (Bácsalmás), Nagy Dániel, Bene Mihály (TVSE).

Támadók: Kohány Gábor (Kalocsa), Pohankovics Patrik (Kiskőrös), Hernády Dániel (Baja), Filyó Gábor (KLC-KTE), Balog Ferenc (Városföld), Sibinger Dávid (Baja), Káli Tibor (TVSE).

A válogatott meccseket a Széktói műfüves pályáján rendezik, Bács megye szombaton 11:30-kor és 16:00-kor, vasárnap 11:30-kor és 14:30-kor lép pályára. Minden mérkőzés megtekintése ingyenes!


A teljes program:

2015. november 28. /szombat/:
10:00: Békés megye - Jász-Nagykun-Szolnok megye
11:30: Csongrád megye - Bács-Kiskun megye
13:00: Pest megye - Békés megye
14:30: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Csongrád megye
16:00: Bács-Kiskun megye - Pest megye

2015. november 29. /vasárnap/:
10:00: Békés megye - Csongrád megye
11:30: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Bács-Kiskun megye
13:00: Pest megye - Csongrád megye
14:30: Békés megye - Bács-Kiskun megye
16:00: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Pest megye

 

A részletes menetrend megtalálható az adatbank.mlsz.hu oldalon is a Bács-Kiskun menüpontban.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu