Mercedes-KLA: Treiber, Hirman és Kemenczés is október legjobbjai közt

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Váczi Milán és Szabó Péter is korosztálya legjobbja volt októberben, a „kicsik” közül pedig Treiber Tamás, Hirman Kristóf és Kemenczés János kapott pozitív visszajelzést edzőjétől.

akad78

Hirman Kristófról már írtunk a szezon során, hiszen amellett, hogy akadémiánk egyik válogatottjáról van szó, többször is csapata húzóembere volt ebben a bajnokságban az U15-ben, ahol természetesen kirobbanthatatlan a kezdőből.

Treiber Tamás Az U14-ben pallérozódik, első évét tölti a kiemelt bajnokságban társaihoz hasonlóan, és nagyon élvezi a meccseket:

„Tetszik, hogy most már rendszeresen vannak meccsek, és a tétjük is nagyobb, mint tavaly. Jelen pillanatban nem állunk túl jól a bajnokságban, de próbálunk javítani a teljesítményünkön. Szerintem azért választottak engem, mert sikerült folyamatosan egyenletes teljesítményt nyújtanom. A Barcelona a kedvenc csapatom, mert nagyon tetszik a sokpasszos játék, Iniesta pedig a példaképem. A csapattal a legnagyobb élményem az volt, amikor 2 éve megnyertük a Grund kupát az ország legjobb csapatait felül múlva, ráadásul a döntőben 11-esekkel nyertünk a Honvéd ellen” – mesélt Treiber.

Kemenczés János nyáron igazolt Kecskemétre, és az U16-ban nagyon elégedett vele Csima Gyula. „Janó” szeretné, ha a bajnokság végéig még javítani tudnának szereplésükön:

„Védőként érzem jól magam, azon belül teljesen mindegy, hol kapok szerepet. Kedvenc csapatom a Real Madrid, de külön kedvenc játékosom nincsen. Célunk, az hogy a bajnokságban minél feljebb kerüljünk a tabellán.” 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu