S. Juhász Tamás bízik a sikeres szezonzáróban

S. Juhász Tamás több kitűnő felfutással, beadással vette ki a részét a Kiskőrös legyőzéséből, nem mellesleg két gólt is szerzett jobbhátvéd létére. Tomi bízik benne, hogy a győzelem plusz lökést ad nekik, és kellő koncentrációval tudnak majd pályára lépni Bácsalmáson is.

S. Juhász

Mondhatjuk, hogy nagyon kellett már az önbizalmatoknak ez a siker? A Kiskőrös nagyon jól szerepelt eddig, bravúrokat is elért, mi volt szerinted a siker kulcsa?

Természetesen minden győzelem kell az egészséges önbizalom növeléséhez. Ezen a mérkőzésen is elkövettünk hibákat, de fegyelmezettebbek voltunk, es a ritmusváltásokkal fel tudtuk őrölni az ellenfelet. Személy szerint úgy léptem pályára, hogy nem foglalkoztam az előző sikertelenséggel. Tiszta fejjel annyit mondogattam, hogy ma élvezni fogom a focit, nem pedig görcsölni a győzelmen.

Bácsalmáson zárjuk a szezont, ahol minden csapat megizzad, köztudottan kemény hangulat övezi ráadásul a meccseket. Van külön drukk bennetek?

A szezon végéhez közeledve, a koncentráció lehet a kulcs. Sokaknak talán már nem olyan egyszerű ebben az időszakban is 100 százalékosan pörögnie fejben. Nagyon bízom benne, hogy mi nem esünk ebbe a hibába, és sikerrel tudjuk zárni a szezont.

Bár a csapatnak véget ér az ősz, többen még további feladatokra készültök, hiszen öten kerültetek be a Bács megyei amatőr válogatott bő keretébe. 

Nagyon örültem a meghívónak, személy szerint ez lesz az első ilyen élményem. Azon dolgozom első körben, hogy bekerüljek a szűkített keretbe is.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu