Mercedes-KLA: A hét legjobbjai

Ismét felkértük a korosztályos csapatok edzőit, nevezzék meg csapatuk aktuális legjobbjait. A heti összeállításban több olyan játékos is szerepel, akik most először részesültek ebben az elismerésben.

Balázs

Balázs Emil fontos gólokat szerzett az U17-ben

Az U19-es csapat középpályásáról, Bartucz Martinról már többször is írtunk honlapunkon, hiszen rendszeresen tagja volt az U18-as, illetve most már az U19-es válogatottnak is. Martin nemcsak a középpályán, a védelem közepén is otthon érzi magát, folyamatosan kezdőként számít rá Szabó Tibor.

Az U17-nél nincs meglepetés, a Győr ellen nyerőembernek bizonyuló, két gólt jegyző Balázs Emil lett a befutó, aki szintén szerepelt már korábban korosztályos válogatottban, és nemcsak a góljai miatt tűnt ki a mezőnyből. Az U16-os csapat ugyan vereséget szenvedett, ám Csalár Ákos így sem okozott csalódást, a Kiskunfélegyházáról induló középpályás, a Hírös-ÉP és a Vasas után került hozzánk 2014-ben.

akademia

Bartucz Martin, Csalár Ákos, Bali Zsombor

Az U15-ös csapatból ezúttal Bali Zsombort emelte ki Kislőrincz György, aki kecskeméti születésű, a Hírös-ÉP-ből került akadémiánkra. Zsombor egy nagy munkabírású játékos, aki eddig töretlenül fejlődik, minden szezonjában közel 30 meccsen volt kezdő, csupán akkor kezdett eddig padon, amikor az idősebbek közt vették számításba. Az U14-nél egy nagyon friss igazolás, Száhl Péter lett a befutó, aki Bajáról igazolt hozzánk a közelmúltban. Peti máris stabil kezdő, 7 meccsen 1 gólja van eddig. 

Száhl

Száhl Péter

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu