Bácsalmáson zárjuk a szezont – beharangozó

Vasárnap véget ér az őszi szezon a megyei labdarúgásban, így a KLC-KTE is utolsó mérkőzésére készül. Csapatunk Bácsalmáson lép pályára, egy hazai pályán mindenkire veszélyes ellenféllel szemben.

KLCkte

A Bácsalmás tavaly kitűnően szerepelt a megyei élvonalban, Florin Nenad csapata a negyedik helyen végzett, ráadásul megnyerték a kupát is. A trófeaszerzés öröme mellett, a csapat belekóstolhatott a Magyar Kupa küzdelmeibe is, hiszen odakerültek a főtáblára. Az első körben magabiztosan verték nagy meglepetésre az NBIII-as Mosonmagyaróvárt 5-1-re, majd a második fordulóban emelt fővel tudtak búcsúzni az NBII-es Zalaegerszeggel szemben is egy 5-3-as vereséggel. Már ebből is látszik, hogy hazai pályán bárki ellen jó esélyekkel lép pályára a PVSE, mely a visszafogott kezdés után, utóbbi négy otthoni fellépéséről nem is engedett ponttal távozni senkit. A Bácsalmás összességében is kitűnő formában van, hiszen utoljára október 10-én, Tiszakécskén maradtak pont nélkül, azóta mind a négy meccsüket behúzták.

Márton Pál ennek megfelelően, nagyon nehéz 90 percre számít:

„Megfelelő hangulatban telt a hét, kicsit megkönnyebbültünk azzal, hogy az utolsó hazai meccsen valamit törleszteni tudtunk a szurkolóink felé. A bácsalmási találkozó nagyon nehéz lesz, mert ellenfelünk kitűnő formában van, otthon is nagyon rég hibáztak. Emellett olyan atmoszféra veszi körül meccseiket, mely nagy mértékben befolyásolhatja a 90 perc alakulását. Ezt kell nekünk kizárni, higgadtnak kell maradunk, és akkor megvan az esélyünk a győzelemre. Tóth Zoli immáron ifjú apukaként térhet vissza a kapuba, és Szabó Tomi is bevethető, nála csak az a kérdés, hogy csereként, vagy kezdőként. Néhányan bajlódtak még kisebb sérüléssel a hét folyamán, ám bízom benne, hogy vasárnapra mindenki teljesen rendben lesz.”

A mérkőzésre egységesen 500 forint a belépő, a pálya pontos címe: 6430 Bácsalmás, Szent János utca 1. (Bejárat a Penny parkolója felől), térképes segítség és útvonalterv ITT! 

Bácsalmási PVSE – Kecskeméti LC KTE SI

Megye I. 15. forduló, PVSE Sporttelep

2015.11.22. (vasárnap), 13:00

 

Játékvezető: Rácz Béla (Szlavikovics Attila, Tóth Ferenc)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu