Ihos Ádám is bekerült az amatőr válogatottba

Vanó Sándor a hét elején tette közzé bővített keretét, melybe első körben 5 kecskeméti futballista is bekerült, ám ahogy azt előzetesen sejteni lehetett, a kiskunfélegyházi Ábel Zsolt, illetve a tiszakécskei Sztehlik Gábor sérülése nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzanak, így másik két név került fel a listára.

Ihos

A két játékos nem más, mint Szabó Szilárd (Borota), valamint a KLC-KTE támadója, Ihos Ádám, akiknek így szintén lehetősége lesz meggyőzni a szakmai stábot jövő kedden, hogy helyük van a 22 fős szűkített listán.

A KLC-KTE-ből összesen 6 futballista került be első körben, név szerint Nagy László, Molnár Tamás (ők tavaly a tornán is ott lehettek), Szabó Tamás, S. Juhász Tamás, Filyó Gábor és utólag Ihos Ádám.

A Bács megyei válogatott kedden 18 órakor találkozik a Széktói Stadionban, és a műfüves pályán tart a szakmai stáb egymásközti játékot, ezt követően alakulhat ki a november 28-29-i tornán résztvevő keret.

A torna összes mérkőzését a Széktóiban rendezik, melyek kivétel nélkül ingyenesek. A Pomázon és Szigetszentmiklóson megrendezendő országos döntőre (december 5-6.), az első két helyezett kvalifikálja magát.

A teljes program:

2015. november 28. /szombat/:
10:00: Békés megye - Jász-Nagykun-Szolnok megye
11:30: Csongrád megye - Bács-Kiskun megye
13:00: Pest megye - Békés megye
14:30: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Csongrád megye
16:00: Bács-Kiskun megye - Pest megye

 

2015. november 29. /vasárnap/:
10:00: Békés megye - Csongrád megye
11:30: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Bács-Kiskun megye
13:00: Pest megye - Csongrád megye
14:30: Békés megye - Bács-Kiskun megye
16:00: Jász-Nagykun-Szolnok megye - Pest megye

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu