Tovább bővült a Széktói Stadion pályakarbantartó gépparkja

Egyesületünk a korábbi évek gyakorlatát folytatva (a gyermek szakágnak otthont adó konténeröltöző teljes felújítása és bővítése, Kubota fűnyíró traktor beszerzése) újabb gépekkel járul hozzá a Széktói Stadion fejlesztéséhez, a füves területek karbantartásához, ezáltal a gyepszőnyeg minőségének javításához. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy felnőtt és utánpótlás csapataink a lehető legjobb minőségű gyepszőnyegen készülhessenek és versenyezhessenek. Örömteli, hogy a korábbi fejlesztésekben veterán labdarúgóink is részt vettek, nekik köszönhetően műfüves lábtenisz pályával gazdagodott a létesítmény.

A pályakarbantartó géppark ezúttal egy John Deere traktorral, egy szintén John Deere hengerkéses fűnyíróval, valamint két adapterrel bővült, melyekkel el tudjuk végezni a füves pályák mélylevegőztetését és a lerakódott filcréteg eltávolítását. A beszerzéseket TAO keretből sikerült finanszírozni, melyhez szükséges 30 százalékos önrészt egyesületünk biztosította. A mai napon átvett géppark értéke 20 millió forint.

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk az edzési és versenyeztetési körülmények folyamatos javításához, a jövőben is tervezzük további fejlesztések megvalósítását.

johndeere

 

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu