Mercedes-KLA: A hét legjobbjai

Ismét megválasztották a korosztályos csapatok edzői a hét legjobbjait, az U15-ben például rendhagyó módon két névhez is ragaszkodott Kislőrincz György.

Rozsi

Rozsi Dominik

Többen nem először szerepelnek szokásos összeállításunkban, hiszen az U16-os Pongó Norbert, illetve az U17-es Terbe Botond is kiérdemelte már korábban ezt az elismerést, most ismét ők húzták leginkább a korosztály szekerét. Az U15 az MTK ellen játszott egy szoros meccset, és Kislőrincz György meg is volt elégedve a fiatalokkal, olyannyira, hogy külön kérte a megosztott díj lehetőségét. A két kiemelt így Drabik Martin, és a kapus, Ugi-Rácz Bálint lett.

Drabik egészen friss igazolás, szeptember óta focizik Kecskeméten, eddig 10 mérkőzésen kapott bizalmat, ennek felét kezdőként. Ugi-Rácz a Hírös-ÉP után került akadémiánkra, és noha a szezon első felében még nem ő védett, az utóbbi meccseken helyet szerzett magának a csapatban.

Zárásként térjünk ki az U19-re is, hiszen Szabó Tibor csapata a ZTE legyőzésével tartotta meg a felsőházba kerülés esélyét, amiben főszerepet vállalt a csapatkapitány, Rozsi Dominik. A jó felépítésű középhátvéd, korábban az MTK-nál és az FTC-nél is megfordult, 2013 óta futballozik Kecskeméten, azóta minden csapatában alapember volt. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu