Eredményes hétvégét zárt a Mercedes-KLA

Egyetlen forduló maradt az őszi szezonból akadémiai csapataink számára (az U15 és az U14 már most lejátszotta utolsó meccsét), és a mögöttünk hagyott hétvégén igen jól hajráztak. Az U19, az U17 és az U15 is nyerni tudott a Diósgyőr ellen, így két csapatunknak (U19, U17) még van sansza arra, hogy a felsőházba kerüljön.

U19

Ismét nyert az U19, és nem mondott le a felsőházról

U19: DVTK – Mercedes-KLA 2-3 (0-2)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rozsi, Kadosa, Mokrickij – Németh, Maczelka (Rapi 84.), Bartucz – Nemesvári (Simon 80.), Hulicsár, Bódai (Sudár 72.).

Gól: Ternován (58.), Gazdag (81.) ill. Tucsa (38. – öngól), Bódai (40.), Nemesvári (56.)

Szabó Tibor: Nagyszerű játékkal, nagyon szép győzelmet arattunk. Kár a két bekapott gólért, de győzelmünkhöz kétség sem férhetett. Az MTK-t kellene megvernünk ahhoz, hogy a többi meccs, számunkra kedvező alakulásával nyolcban legyünk. Igyekszünk a magunk feladatát megoldani, ezzel nyomást helyezni a riválisokra.


U17: Mercedes-KLA – DVTK 1-0 (1-0)

KLA: Mészáros – Balázs, Módra, Szabó P., Szalai – Vajda, Pongó M., Terbe – Pusztay, Bozsik (Kőrös 55.), Kabai (Németh 71.).

Gól: Szalai (6.)

U16: Mercedes-KLA – DVTK 2-2 (2-1)

KLA: Széll – Kemenczés, Farkas, Pongó N., Vargacz – Papp, Szekeres, Csalár – Rideg (Supka 60.), Balla, Fekete (Prikidánovics 55.).

Gól: Balla (3.), Csalár (20.) ill. Barna (31.), Korbély (90.)

Csima Gyula: A viszontagságos időjárás ellenére is, nagyon jól álltak a fiatalok a meccshez, elégedett vagyok velük. Sok ilyen hétvége kellene a jövőben is. Az U17-el nyernünk kell Debrecenben, emellett szerencse is kell ahhoz, hogy a felsőházba kerüljünk.


U15: DVTK – Mercedes-KLA 2-3 (0-3)

KLA: Ugi-Rácz – Katona, Roza, Orlov (Lucza 56.), Bali – Suhajda (Salánki 51.), Drabik, Hirman – Kovács P., Lukács, Szász.

Gól: Csávás (72.), Gondos (79.) ill. Lukács (10., 38.), Kovács P. (31.)

Verebélyi Gábor: Fegyelmezett, tudatos játékkal már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Jól szervezetten leszűkítettük a játékteret, és kontráinkkal a diósgyőri védelem nem tudott mit kezdeni. Több kiemelkedő teljesítmény járult hozzá győzelemhez, Ugi-Rácz nagyszerű védésivel, Kovács Péter két gólpasszal és góljával, Lukács duplájával emelkedett ki.


U14: DVTK – Mercedes-KLA 2-0 (1-0)

KLA: Alexander (Rákóczi 70.) – Edmilson (Sörös 41.), Barkóczi, Treiber, Récsei (Szalai 41.) – Pécsi (Áman 60.), Kasztel, Szebellédi – Ackerl (Györgye 50.), Száhl, Faragó.

Gól: Helecz (23.), Rostás (63.)

Lóczi Péter: Végig nagy akarattal, koncentrálva, nagy kedvvel játszottunk, de két taktikai figyelmetlenség és fegyelmezetlenség megpecsételte a sorsunk. Nem nagyon állt mellénk a szerencse az őszi idényben, de dolgozunk tovább, és mindent meg fogunk tenni a sikeres folytatásért.

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu