Megyei U19: A középmezőnyben zártak

A KLC-KTE SI fiataljai két csapatban is bizonyíthattak ebben a szezonban, hiszen a megyei élvonalban, a felnőttekkel párban versenyző együttes mellett, Hetényegyházán is rengeteg játékosnak teremtették meg a versenyzés lehetőségét.

U19

Még szoknia kell a megye I-et a fiataloknak

A megye I. kapcsán érdemes kiemelni, hogy túlkorosok játszatására is van lehetőség, így előfordulhat, hogy a két pályára lépő együttes játékosai közt, akár több év korkülönbség is lehet. Máté Gábor azonban nem szeretett volna ilyen eszközzel élni, a keretben inkább a korosztályuknak megfelelő, vagy még náluk is fiatalabbak kaptak bizonyításai lehetőséget. A tavalyi U17-es csapatokból sokan kipróbálhatták tehát magukat az idősebbek között is, ami a fejlődés szempontjából előny, az eredményesség szempontjából hátrány, de egyértelmű, hogy a gyerekek fejlődését segíti.

Hetény

Vegyes eredmények Hetényegyházán 

Kiss Sándor ebben az évben a hetényi utánpótlás munkájáért felel, és így a másodosztályú bajnokságban futballozhattak azok, akik esetleg kevesebb lehetőséghez jutottak volna most a megye I-ben. A szezon itt is a tapasztalatszerzés szempontjából volt hasznos a gyerekeknek, akik elsősorban az utolsó négy meccset sajnálhatják nagyon, amikor nyeretlenek maradtak. 

Tabellák

U19

hetény

Az U19-es csapatok góllövői:

U19, Megye I.:

5 gólos: Hedrich Ádám

4 gólos: Kenderes Milán, Ormándi Norbert

3 gólos: Szűcs Dominik

2 gólos: Bozsik Gergő, Dócs Norbert

1 gólos: Dinnyés Dezső, Keresztes Béla, Iván Adorján, Szántó Krisztián, Barta Krisztián, Horváth Bence


U19, Megye II. észak (Hetényegyháza): 

5 gólos: Farkas Márk, Vajda Szabolcs, Somlai Bence

3 gólos: Mihócza Bendegúz

2 gólos: Szabó István

1 gólos: Török Mihály, Mészáros Péter, Kis Csaba, Krausz Petrik, Anyalai Henrik

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu