Szabó Tamás könnyített munkát végezhet

Kulcscsonttörése után lábadozó védőnk, egyelőre a párharcokat és az ütközéseket nem vállalhatja, de így sem kell teljesen lemondani a labdáról.

Szabó Tamás

Szabó Tamás felépülése szépen halad, játékosunk már a felkészülés elejébe is bekapcsolódott, és minden olyan feladatot elvégez, amiben nem hátráltatja sérülése. Ez egyben azt is jelenti, hogy nemcsak a száraz futás, illetve a torna maradt számára, hanem néhány labdás gyakorlatba is be tud szállni, ahol ütközés nem veszélyezteti testi épségét. Tomi hétfőn járt orvosi kontrollon, melyről vegyes érzésekkel távozott. Bár gyógyulása jó ütemben halad, a hosszú kihagyás továbbra is kissé nyomasztja, amin azért némileg segít, hogy nem teljesen esett ki a csapat munkájából.

„Szerencsére szépen halad a gyógyulásom, a csont még nem teljesen forrt össze, de a benne lévő platina biztosan tartja. Továbbra is gyógytornázom, futok, illetve több labdás részbe is bekapcsolódhatok. Utóbbinak nagyon örülök, mert így azt érezhetem, hogy nem esek ki a csapat vérkeringéséből. Az szomorít el csak, hogy a csont még nem teljesen ép, így 7 hét múlva újra kontrollra kell mennem, akkor derülhet ki pontosan, hogy mikor játszhatok újra. Annyi biztos, hogy az első két bajnoki így veszélyben van. Noha türelmetlen típus vagyok, a gyógyulást nem szabad siettetni, de azon dolgozom, hogy minél jobb erőben legyek” – mondta Tomi. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu