NBIII-as ellenféllel kezdjük az edzőmeccsek sorát – beharangozó

Szombaton 13 órakor a harmadosztályú Hódmezővásárhelyt fogadjuk a Széktói Stadion műfüves pályáján, és ez lesz a Kecskeméti LC első téli felkészülési meccse.

Edzés

Egy dolog biztos, rögtön egy erős riválissal találkoznak a mieink, hiszen az NBIII. közép csoportjában szereplő vásárhelyiek, javában a felkészülés közepe táján tartanak. A HFC január 4-én kezdte a munkát, jelenleg az alapozási szakaszban járnak, és eddigi edzőmeccseiken nem szenvedtek vereséget, a Csongrádot (3-2) és a Vácot (1-0) legyőzték, míg a SZEOL ellen (0-0) döntetlennel zártak. Nagy változások egyelőre nem voltak az őszhöz képest a csapatban, a hírek szerint egy játékos érkezett, egy játékos távozott.  A tavaszuk nehéznek ígérkezik, hiszen csak jobb gólaránnyal előzik meg az utolsó helyen álló Szekszárdot, a bennmaradásért folytatott küzdelem azonban nem reménytelen vállalkozás még. Egy ismerős arc biztosan lesz soraikban, ugyanis a Mercedes-KLA korábbi növendéke, a Ligakupa meccseken is szerepet kapó Komáromi András nyáron tért vissza Kecskemétről szülővárosába. 

Némedi Norbert interjúnkban már elmondta, az első meccsen még főleg alap dolgokat szeretne visszalátni a játékosoktól, illetve igyekszik forgatni a csapatot, több poszton is kipróbálva a keret tagjait. A heti munka során néhányan könnyebb sérüléssel bajlódtak, Nagy László egy rossz lépés után a bokáját pihentette, Parti Gábor a sprintméréseken nem tudott részt venni szerdán, Kürtösi Viktor a vállát fájlalja, Szabó Tamás pedig biztosan kihagyja a téli felkészülési meccseket decemberi kulcscsonttörése után. Ott lehet azonban a pályán Tölgyesi Viktor és Harnos Zoltán is, akik már a Kecskeméti LC-vel kezdték meg az alapozást.

Kecskeméti LC – Hódmezővásárhely

2016.01.23. (szombat), 13:00

Edzőmeccs, Széktói műfű (ingyenes)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu