Felkészülés: Kecskeméti LC – Pilisi LK 4-4

Igazán gólzáporos és fordulatos meccset játszott a KLC és a Pilis szerda este, melyen végül nyolc gól született a hatalmas ködben.

KLC- Pilis

Nyolc gól született a hatalmas ködben

Felelőtlenség lenne azt állítanunk, hogy a mérkőzés minden mozzanatát láttuk, hiszen a nagy ködben az oldalvonaltól már nehéz volt a túloldali eseményeket követni. Mindenestre a KLC – melyben ezúttal Némedi Norbert kezdőként pályára is lépett – jól kezdte a találkozót, végig agresszívan és határozottan letámadva a pilisieket. Az első gólra nem is kellett sokat várni, éppen játékos-edzőnk indította kitűnően a jobboldalon S. Juhászt, akinek lapos beadását Harnos pörgette a hosszú sarokba. Gólra góllal válaszoltak a vendégek, a nagy ködben egy távoli lövés utat nyert a tehetetlen Tóth kapujába. Nem szegte ez kedvét a mieinknek, a játék ugyanis jobbára a vendégek térfelén zajlott, kisebb lehetőségeket, és rengeteg pontrúgás jegyezhettünk fel ebben az időszakban. A félidő hajrájában aztán szinte a semmiből ismét gólt szerzett a Pilis, egy felívelt szabadrúgás után, óriási kavarodás alakult ki a kecskeméti kapu előtt, és végül valahogy a gólvonalon túlra gyömöszölték a zöld mezesek a lasztit.

Szünetben mindkét oldalon rengeteg cserét jegyezhettünk fel, a játék képe azonban nem igazán változott. Ihos és Márki lövése is gólt érdemelt volna, ám előbb a kapus, majd a kapufa hárított, és megint jött a „menetrendszerű” vendég gól egy kontra után. Ezt újabb két kecskeméti kapufa, majd egy pilisi gól követte, így aki csak azt hallotta, hogy 1-4 az állás, talán maga se hitte el a meccs képe alapján. Innentől azonban megfordult a szerencsénk, Eugene Salami előbb egy pazar emeléssel, majd egy jó kiugratás után volt eredményes, a 4-4-es végeredményt pedig Tölgyesi Viktor állította be a nigériai támadó kiugratásából.

A Kecskeméti LC legközelebb jövő szerdán játszik edzőmeccset, ezúttal idegenben a Gödöllő vendégeként.

Kecskeméti LC – Pilisi LK 4-4 (1-2)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KLC (1. félidő): Tóth – S. Juhász, Szabó Gy., Urbán, Molnár – Péntek, Némedi, Tölgyesi – Filus, Harnos, Ihos.

KLC (2. félidő): Borbély – Dócs, Ebala, Szalai, Pap – Parti, Tölgyesi, Márki – Filus, Salami, Ihos.

Gólszerzőink: Salami (2), Harnos, Tölgyesi

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu