Felkészülés: Gödöllő – Kecskeméti LC 0-5

Némedi Norbert együttese ezúttal idegenben lépett pályára, és alaposan megszórta a házigazda gödöllőieket. Harnos duplázott, valamint betalált még Salami, Tölgyesi és Ihos is.

Harnos

Harnos Zoltán duplázni tudott

A vendég kapuban egy régi-új arc debütált, ugyanis Szabó Gergő személyében új kapus érkezett Kecskemétre. Szabó nyárig a Mercedes-KLA növendéke volt, korábban az NBI-es csapat keretében is számoltak vele, felkészülési és Ligakupa meccseken lehetőséghez is jutott. A 19 esztendős hálóőr ősszel az NBIII-as SZEOL keretéhez tartozott.

Nem róla szólt azonban a találkozó, hiszen alig akadt dolga a 90 perc során, köszönhetően annak is, hogy a Kecskeméti LC végig dominált. A Gödöllő nem tudott mit kezdeni a kecskeméti letámadással, és nem is nagyon tudtak átjutni a felezőn. Az első gól végül egy szöglet után született meg, nem is akárhogy! Ihos kétszer is középre tekerhetett, és már az elsőből is majdnem gólt szereztünk, a másodikat pedig olyan jól csavarta be, hogy érintés nélkül kötött ki a hosszú sarokban. Ezt követően Salami pillanatai következtek, aki nem sokkal később kiharcolt egy büntetőt, amit Tölgyesi értékesített higgadtan, majd egy erőszakos labdaszerzés után, Harnost hozta ziccerbe, aki éles szögből ki is lőtte a hosszú alsót. Szünet előtt aztán a nigériai csatár is feliratkozott a góllövők közé, egy szöglet után lecsorgó labdát vágott ballal a kapuba 8 méterről. A második játékrész valamivel visszafogottabb játékot hozott, köszönhetően annak is, hogy a szüntelenül szakadó eső, illetve erős szél egy kicsit rá is nyomta a csapatok teljesítményére a bélyegét. Ekkor már csak egy gólt láthattunk, egy fantasztikus Filus indítás után, Ihos egyedül roboghatott kapura, és végül nagyon önzetlenül Harnossal rúgatott gólt.

Csapatunk magabiztos, szép futballal rukkolt elő tehát harmadik edzőmeccsén, legközelebb vasárnap 10 órakor, Szegeden lép pályára a KLC.

Gödöllő – Kecskeméti LC 0-5 (0-4)

KLC: Szabó G. – S. Juhász, Szabó Gy., Urbán, Molnár – Filus, Tölgyesi, Péntek, Ihos – Salami, Harnos.

 

Csere: Ebala, Márki, Ámann, Dócs, Nagy G.

Gól: Harnos 2, Ihos, Tölgyesi, Salami

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu