Mercedes-KLA: Kiütötte a Honvédot az U19, ikszelt az U17

Több korosztály is edzőmeccset játszott szerdán, az U19 és az U17 a HLSZ Kupában a Honvéd vendége volt, de pályára lépett az U13 és az U16 is.

Nemesvári

Nemesvári duplázott a Honvéd ellen

 

Honvéd MFA – Mercedes-KLA 0-4

KLA: Váczi – Csizmadia, Rozsi, Kadosa, Mokrickij – Németh, Bartucz, Molnár – Hulicsár, Nemesvári, Tóth K.

Csere: Papp, Bódai, Sudár, Simon, Dani, Rapi.

Gól: Nemesvári 2, Hulicsár, Bódai

Szabó Tibor: Magabiztos győzelmet arattunk, a sok fiatalt bevető Honvéd ellen, annak ellenére is, hogy több pontatlanság is volt a játékunkban.


U17: Honvéd – Mercedes-KLA 2-2

KLA: Mészáros – Balázs, Szabó P., Szappanos, Szalai – Terbe, Pusztay, Pusztai – Vajda, Bozsik, Kabai.

Csere: Kemenczés, Balla, Pongó M., Kőrös, Módra.

Gól: Bozsik, Balázs

Visinka Ede: A legnagyobb terhelés alatt vannak a srácok, emiatt picit fáradtabban mozogtunk, de így is 2-0-ra vezettünk, és akár növelhettük is volna előnyünket. A második félidőben már nem tudtuk ugyanazt a játékot hozni, így egyenlíteni tudott a Honvéd, de nem vagyok elégedetlen így se.


További edzőmeccsek:

A Mercedes-KLA U16-os csapata a Gödöllő vendége volt, és a fiatalok a hazaiak U19-es együttese ellen játszottak 1-1-es döntetlent, góljukat Supka Zsolt jegyezte. 

Az U13 hazai pályán a Puskás Akadémiát fogadta, és végül 2-0-os vereséget szenvedett.

Herceg Ferenc: Ősszel 3-3-as döntetlent játszottunk a Felcsúttal, most 2-0-ra kikaptunk. Az első félidőben nagyon letámadtak, és mi nem mertük felvállalni a csúszós pályán azt a labdakihozatalt, amit korábbiakban egyébként ügyesen csináltunk. A második játékrész már kiegyenlített volt. Érdekesség, hogy a vendégek két legjobbja Szujó Attila és Gazdag Vajk voltak, akik Kecskemétről indultak. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu