Megye III.: Komoly ellenfelet győzött le a KLC-KTE SI

Hétvégén két edzőmeccset is játszott Márton Tibor csapata, ebből a szombati, Lajosmizse elleni összecsapásra tudott legerősebb keretével felállni a megye III-as együttes, melyet meg is nyert.

megye3

A KLC-KTE SI-ben olyanok is pályára léptek, akik ősszel még a megye I-ben futballoztak, így Ámann Krisztián, Pap Szabolcs és Garaci Csaba, akikkel kiegészülve le is győzte a „kis KLC” a megye II. északi csoportjának második helyezettjét.

KLC-KTE SI – Lajosmizse 2-1

KLC: Faragó – Nagy T., Garaci, Győrfi, Pap – Zsoldos, Komonyi, Szabó G., Berényi – Bende, Ámann.

Csere: Mészáros, Kelő, Cselei, Pálnok, Juhász, Apró, Fodor, Sándor

Gól: Bende, Cselei

Vasárnap a Sashalom ellen már erősen tartalékosan és fáradtan álltak fel a mieink, így 3-1-es vereséget szenvedtek (Bende Ádám volt eredményes kecskeméti részről), ám Márton Tibor szerint a Lajosmizse elleni meccsen lehetett látni a csapat igazi arcát:

 

 „Nagyon elégedett vagyok a játékosokkal, nem vallottak szégyent. A Lajosmizse a megye II. egyik élcsapata, és mivel fel szeretnénk jutni, szükség volt egy jó erőmérőre, hogy hol is tartunk. Hasznos volt ilyen szempontból a találkozó. A vasárnapi meccsre sok erőnk így már nem maradt, fáradtan mozogtunk, sokaknak pihenőt is adtam, így itt nem is volt esélyünk megismételni az egy nappal korábbi teljesítményt” – értékelt a csapat vezetőedzője. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu