Harnos Zoltán komoly célokkal igazolt Kecskemétre

Bácsalmásról igazolt támadónk komoly tervekkel érkezett Kecskemétre, hiszen szeretne magasabb osztályban szerepelni a klubbal, melyhez minél több góllal járulna hozzá.

Harnos

Az évet már Kecskeméten kezdted meg Zoli, hogy érzed magad a városban és a csapatnál?

Szerencsére nagyon könnyen és gyorsan ment a beilleszkedés, mert több játékost is ismertem már a csapatból. Haladok a város megismerésével is, úgyhogy egyelőre minden jól alakult számomra.

Mi volt a fő motivációd, ami miatt ide igazoltál?

A motivációm egyezik a klub terveivel, azért igazoltam ide, és azért is kerestek meg, mert magasabb osztályban képzeljük el a jövőt. Szeretnék részese lenni annak, hogy a kecskeméti foci újra sikeres időszakát élhesse.  

Nem titok, hogy főként a megyei válogatottban mutatott teljesítményedre figyeltek fel még december elején, hiszen ott is rendkívül gólerősen futballoztál. Hogyan emlékszel vissza az összetartásokra, milyen élmény volt ott szerepelni?

A válogatott egy örök élmény marad, mindenki nagyon barátságosan állt a másikhoz, és kiválóan teljesítettünk. Jó volt ott játszani, remélem, lesz még rá lehetőségem.

Bácsalmásról indultál, majd nyáron oda is tértél vissza. Csupán 20 éves vagy, de így is egy tartalmas pálya áll mögötted. Hogy alakult a karriered?

Bácsalmáson kezdtem el futballozni, onnan kerültem a Honvéd akadémiájára, ahol három évet töltöttem el. Ezt követte egy év Baján, ahol az NBIII-ban játszhattam, ám a csapat sajnos kiesett, és végül visszatértem Bácsalmásra 2015 nyarán.

Egy csatárnál szokás rákérdezni arra, hogy hány góllal lenne elégedett a szezon végén. Neked van konkrét elképzelésed?

Ősszel 10 gólt rúgtam Bácsalmáson, amivel nem vagyok elégedetlen, ha még ennyit tudnék hozzátenni tavasszal, az már nem lenne rossz. A legfontosabb ugyanakkor az, hogy minél jobban a csapat hasznára legyek! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu