Felkészülés: Kecskeméti LC – Csépa 8-0

Lejátszotta utolsó felkészülési meccsét Némedi Norbert csapata, melyen magabiztosan, 8-0-ra győzte le a Csépát.

edzőmeccs

A mérkőzés már az első perctől kecskeméti fölénnyel indult, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és ez a félidő közepére kétgólos előnnyé érett. Előbb Nemesvári lőtt közelről a kapuba, majd Tölgyesi volt eredményes büntetőből. A folytatásban sem állt vissza csapatunk, két formás akciót is góllal fejeztünk be, előbb Ihos, majd ismét Tölgyesi iratkozott fel a góllövők közé. Fordulás után még több helyzetünk adódott, és folytattuk a gólgyártást, Ihos mesterhármasig jutott, majd a hajrában még S. Juhász és Filus is eredményes volt, beállítva ezzel a 8-0-os végeredményt.

Kecskeméti LC – Csépa 8-0 (4-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KLC: Szabó G. – S. Juhász, Urbán, Szabó Gy., Molnár – Bartucz, Tölgyesi – Nemesvári (Márki), Péntek (Sudár), Ihos (Filus) – Harnos.

Gól: Ihos 3, Tölgyesi 2, Nemesvári, S. Juhász, Filus

A Kecskeméti LC legközelebb Kunszálláson már bajnoki meccset játszik, melyet február 27-én (szombaton) 14 órakor rendeznek.

Csapatunkhoz kapcsolódó hír, hogy Eugene Salami és Christian Ebala biztosan nem lesz a Kecskeméti LC játékosa, ugyanis amennyiben külföldi futballistát alkalmaz a megyei bajnokságban egy klub, úgy különböző támogatási formáktól elesik. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu