Kialakult a Kecskeméti LC végleges kerete

Hétfőn véget ért az átigazolási időszak a megyében, így véglegessé vált a Kecskeméti LC játékoskerete is. Némedi Norbert alapvetően az őszi csapat magjára épít a folytatásban is, ám természetesen új igazolások, illetve U19-es fiatalok is segíthetik a sikeres szereplést. Nem mellesleg az edzőpáros is bizalmat szavazhat magának adott esetben, hiszen a KHTK-tól átigazoló játékos-edzőnk mellett, Czéh László igazolását is elkészítették biztonsági okokból, akinek reaktiválására azonban csak nagyon indokolt esetben kerülhet sor. 

Harnos

Harnos Zoltán feladata a góllövés lesz tavasszal, ezzel a felkészülés alatt nem volt gondja

A Mercedes-KLA U19-ből az 1997-es születésű, a szezon végén az utánpótlásból már kiöregedő játékosoknak került kiváltásra kettős játékengedélye, akik így a Mercedes-KLA-ban, illetve a Kecskeméti LC-ben is szerepelhetnek.

Távozott a csapattól a visszavonuló Tóth Zoltán, illetve Filyó Gábor, aki Ausztriában futballozik és dolgozik a jövőben. Az őszi kerethez tartozott még, ám kevés lehetőséghez jutott Fűz Andor, Béres Krisztián, Kovács Zoltán és Nagy Gábor is, akik ebben az évben már szintén nem az együttes tagjai.  

Ugyan nem a megye I-ben kap tavasztól szerepet, de KLC-KTE SI színeiben továbbra is kecskeméti sikerekért hajt majd Garaci Csaba, Pap Szabolcs, Kovács András és Ámann Krisztián, ők a megye III-as csapatnál folytatják.

Az őszi keretből az alábbi futballistákat igazolták át a Kecskeméti LC Kft-be (13 fő):

Borbély Krisztián, Filus Andor, Ihos Ádám, Kürtösi Viktor, Molnár Tamás, Márki Bence, Nagy László, Parti Gábor, Péntek József, S. Juhász Tamás, Szabó György, Szabó Tamás, Urbán Pál.

Érkezők (4 fő):

Harnos Zoltán (Bácsalmás), Némedi Norbert (KHTK), Szabó Gergő (SZEOL), Tölgyesi Viktor (Felsőtárkány).

Kettős játékengedéllyel rendelkező U19-es játékosok (10 fő):

Váczi Milán, Simon Dominik, Csizmadia Tamás, Rozsi Dominik, Molnár Edvárd, Kadosa Zsolt, Maczelka Gábor, Sudár Csaba, Bartucz Martin, Nemesvári Dániel.

Távozók (6 fő):

Tóth Zoltán (visszavonult), Filyó Gábor (Ausztria), Nagy Gábor, Béres Krisztián, Kovács Zoltán, Fűz Andor.

A megye III-as csapatnál folytatja (4 fő):

Garaci Csaba, Pap Szabolcs, Ámann Krisztián, Kovács András.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu