Mercedes-KLA: Hiányzói ellenére is helytállt az U17

Nem a legideálisabb helyzetből várta a szezonnyitót a Mercedes-KLA U17 és U16, hiszen rengeteg játékos hiányzott sérülés, illetve betegség okán, ami miatt mindkét korosztályban sok változtatásra volt szükség, és főleg a fiatalabbak szerepelhettek egy korosztállyal feljebb. Az U17 ennek ellenére kitűnően helytállt a Debrecen ellen, míg az U16 nem bírt ezúttal a ZTE-vel. Az U19 Szombathelyre látogatott, ahol 2-0-os vereséget szenvedett Szabó Tibor csapata.

u17

U19: Illés Akadémia – Mercedes-KLA 2-0 (1-0)

KLA: Váczi – Csizmadia (Rapi 66.), Rozsi, Kadosa, Mokrickij – Németh, Bartucz, Molnár (Majoros 42.) – Nemesvári, Hulicsár, Tóth K. (Bódai 62.)

Gól: Soós (10.), Garda (82.)

Szabó Tibor: Mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de az ellenfél a kapu előtt sokkal veszélyesebben és célratörőbben játszott, ezért megérdemelten nyerte meg a találkozót.

U17: Mercedes-KLA – DVSC 1-1 (1-1)

KLA: Mészáros – Kőrös (Módra 55.), Pataki, Szabó P., Szalai – Kemenczés, Pusztay, Csalár, Pongó M. (Sallai 72.) – Pusztai, Bozsik M.

Gól: Pusztay (21.) ill. Bencze (12.)

Visinka Ede: Az eredménnyel elégedett lehetek, de magával a játékkal és a hozzáállással is. Dinamikusan, taktikailag fegyelmezetten futballoztunk, ebből kijött egy igazi ki-ki meccs, egy fizikálisan erősebb ellenféllel szemben.

U16: Mercedes-KLA – ZTE 1-4 (0-2)

KLA: Széll (Várkonyi 80.) – Németh (Prikidánovics 73.), Hirman, Drabik, Vargacz – Farkas, Szarvas, Roza, Papp – Vörös (Szabó M. 66.), Gyürki.

Gól: Gyürki (79.) ill. Héhn (23.), Tóth (41.), Dani (75.), Godena (90.)

Márton Pál: Csapatom mindent megtett a jó eredményért, ám ezúttal kijött a lehetőségekből fakadó különbség.

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu