Megyei foci: Rangadót nyert a KLC-KTE SI a megye III-ban

Márton Tibor csapata második tavaszi bajnokiját is megnyerte, a sereghajtó után a listavezetőt is idegenben verték meg. Az első játékrészben nem született gól, majd fordulás után Bajusz ugrott ki, és értékesítette ziccerét. A KLC-KTE SI erre két bombagóllal válaszolt, előbb Kovács András vágott a léc alá egy lecsorgó labdát, majd Szabó Gábor lőtte ki 22 méterről a jobb alsót. 

KLC

Szabadszállás – KLC-KTE SI 1-2 (0-0)

KLC: Faragó – Györfi (Nagy T. 58.), Kovács A., Garaci, Pap – Komonyi, Zsoldos, Dócs (Sándor 46.), Berényi (Kelő 82.) – Szabó G., Bende.

Gól: Bajusz (57.) ill. Kovács A. (62.), Szabó G. (74.)

Márton Tibor: Gratulálok az egész csapatnak! A mi életünkben nagyon fontosak ezek a meccsek, itt tudjuk meg, hogy mire lehetünk képesek a megye II-ben feljutás esetén. Összességében megérdemelt a győzelmünk, nagyjából ült is az a taktika, amit megbeszéltünk. Az első félidőben kicsit kihagytunk, sokat ívelgettünk, majd a másodikban már a földön tartottuk a labdát, így ki is jött a két csapat közötti különbség. A védelemből Garaci, Kovács, Pap, a középpályán Komonyi, Zsoldos és Szabó, a támadók közül pedig Bende nyújtott kimagasló teljesítményt. A folytatásban szeretnénk még jobban odafigyelni, és pontveszteség nélkül hozni a félévet.

 

További eredmények:

KLC-KTE SI – Soltvadkert 0-0

Megye I. U19, 18. forduló

KLC: Martony – Szántó (Nyúl 54.), Keresztes, Benkovics (Csordás 46.), Varga – Szűcs, Barta, Kenderes, Iván – Horváth, Bozsik G. (Szalai 62.)

Máté Gábor: Hajtós meccsen, reális eredmény született! 


Kerekegyháza – Kecskemét-Hetényegyházi SC 7-0 (5-0)

Megye II. U19, 18. forduló

Hetényegyháza: Putnoki – Kis (Figura 46.), Koppány D., Krausz, Bálint – Furkó, Üres-Farkas, Friesz, Anyalai – Koppány M., Tasi (Bedőcs 74.).

Kiss Sándor: A fizikálisan erősebb, minden csapatrészében jobb Kerekegyháza, megérdemelten nyerte a mérkőzést. A gólarányt azonban túlzónak érzem, ha bátrabban játszunk, szorosabbá tehettük volna az eredményt. 

 

KLC-KTE SI „B” – Jászszentlászló 2-0 (2-0)

U16 észak, 12. forduló

KLC: Ugi-Rácz – Szalkai, Fehér T., Szabó G, Mányoki – Keresztes (Domokos 81.), Illés, Kókai, Bíró (Fehér D. 68.) – Pácsa (Toldi 73.), Szabó P. (Hajda 59.)

Gól: Illés (2.), Kókai (37.)

Parti Gyula: Végig mi irányítottuk a meccset, ennek meg is lett az eredménye. 


UFC Kecskemét – KLC-KTE SI „A” 1-2 (0-2)

U16 észak, 12. forduló

KLC: Váczi – Horváth (Katona 82.), Hofmeister, Récsei, Szabó P. – Vezsenyi (Tatár 74.), Szalai (Bódog 46.), Csordás, Kissebestyén (Vinczellér 63.) – Masir, Kenderes (Vágó 68.).

Gól: Szabó B. (85.) ill. Kenderes (35.), Hofmeister (37.)

Komonyi Gábor: A találkozó kísértetiesen hasonlított az őszi összecsapásra, akkor is, most is igen nehezen tudtuk megtörni a jó csapatjátékot bemutató, és fizikálisan is erős ellenfelet. A három perc alatt szerzett két gólunk a legjobbkor jött a szünet előtt, és ez megnyugtatta a csapatot. Sajnos talán túlzottan is, mert a második félidőben kicsit elkényelmesedtünk, izgalmassá téve ezzel a véghajrát! Nagyon fontos volt a jó szezonkezdet, gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu