Visszatekintő: Megtöri-e a KHTK-val megkezdett sorozatát a Kecskeméti LC-vel Némedi Norbert?

A címvédő KHTK bizony dominált az utóbbi három és fél évben a megye I-ben, és ezt a dominanciát a Kecskeméti LC is megtapasztalhatta saját bőrén. A sikerek egyik fő letéteményese azóta (újra) lila-fehér sikerekért dolgozik, Némedi Norbert most azt a sorozatot szakítaná meg, amit éppen ő kezdett el felépíteni játékos-edzőként Kiskunfélegyházán.

Némedi

Némedi Norbert sok szép eredménnyel gazdagította a félegyházi futball történelmét, szombaton már kecskeméti sikerért dolgozhat majd

Némedi Norbert 2011 nyarán, az NBI-ből kieső Szolnoktól igazolt a Bács megyei élvonalba, első évét még Kunszálláson töltötte játékosként, majd 2012 nyarán igazolt a bajnoki álmokat szövögető, és alaposan megerősödő KHTK-hoz, ahol játékos-edzőként számoltak már vele. Némedi mindhárom évben bajnoki címet szerzett csapatával (30 gólt és számos gólpasszt hozzátéve ehhez a pályán), csupán 8 vereséget könyveltek el, télen pedig úgy adta át az együttest az első helyen, hogy egyetlen döntetlen csúszott be a tökéletes mérlegbe. Ezt a sorozatot szakítaná meg most Némedi (már elsősorban edzőként) a Kecskeméti LC-vel, ami igen nagyot is szólna, hiszen a KHTK 2015. május 30-án kapott ki utoljára bajnoki meccsen. 

Kecskeméti siker a megye I-ben még nem született ebben a párharcban, a KHTK mind az öt összecsapást meg tudta nyerni. A 2014/2015-ös szezonban 2-0-ra és 3-2-re, 2015/2016-ban pedig 6-1-re és 4-0-ra. Ősszel már jóval szorosabb meccset játszottunk a bajnokaspiránssal, hiszen egyetlen Valkai gól döntötte el a találkozót, érdekesség, hogy éppen Némedi Norbert szabadrúgását stukkolta a kapuba a félegyházi védő. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu