Molnár Tamás szerint a legfontosabb, hogy az Akasztó ellen javítsanak

Balhátvédünk szerint mindenkiben maradt hiányérzet a kalocsai vereséget követően, ám a legfontosabb most az, hogy az Akasztó ellen újra visszatérjenek a sikeresség útjára, hiszen az első négy meccs kitűnően sikerült számukra.

Molnár

Nehéz szakaszán vagytok túl a bajnokságnak, hiszen ha a halasi meccset is ideveszem, három komolyabb erőt képviselő riválissal találkoztatok zsinórban. Miként értékelnéd az eddigi tavaszotokat?

Igen, ezt a három meccset akár egybe is köthetjük, hiszen a dobogóért folytatott harcban nagy szerepük volt. Az első kettőt sikeresen behúztuk, a harmadikat sajnos nem. A tavaszunk összességében jól indult, most jött egy kisebb megingás, de bízunk benne, hogy a folytatásban az első négy körhöz hasonló sikereknek örülhetünk.

Ősszel is beszéltünk már arról, hogy igazi mindenes vagy a csapatban, rengeteg poszton szerepeltél már. Most balhátvéd vagy, mennyire sikerült felvenni itt a fonalat?

Igazából bárhol szívesen játszom, csak játsszak. A feladatokat, helyezkedéseket elmagyarázták az edzők, ezekkel tisztában vagyok. Minden tőlem telhetőt megteszek, amikor pályára küldenek.

A kalocsai meccs nem úgy sikerült, ahogy terveztétek. Sikerült már túllendülni a csalódáson?

Nem igazán sikerült az a mérkőzés, mindenkiben maradt hiányérzet. Sajnos ez egy fájó vereség, de túl kell rajta lendülnünk, hogy újra sikeresek legyünk és fejlődjünk. Nincs időnk már ezzel foglalkozni, hiszen hétvégén jön a javítási lehetőség, amit ki kell használnunk.

Szombaton az Akasztó jön, idegenben magabiztosan vertük őket ősszel. Most milyen meccsre készülhetnek a szurkolók?

Nem szabad lebecsülni senkit, mindenki minket akar megverni, így akár ebből is lehet egy kemény és nehéz meccs. Mi minden erőnkkel a győzelemért lépünk pályára! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu