Az Akasztó ellen folytatná jó hazai sorozatát a Kecskeméti LC – beharangozó

Szombaton hazai pályán szerepel a Kecskeméti LC, és hosszabb idő után, ismét egy alsóházi csapat lesz Némedi Norberték ellenfele.

Akasztó

Idegenben ötször ünnepelhettek játékosaink

Ősszel Akasztón magabiztosan nyertek a mieink, hiszen 1-0-os félidei vezetés után, végül 5-0-ra sikerült legyűrni a szimpatikusan küzdő ellenfelet. Az első gólra akkor 38 percet kellett várni, és most is kulcskérdés lehet, hogy mikor sikerül feltörni ellenfelünk védelmét, ezt már a Kunszállás és a Soltvadkert elleni találkozók is megmutatták tavasszal. Érdemes azért megjegyezni, hogy az Akasztó sokat fejlődött őszhöz képest, hiszen a Tiszakécske elleni 1-4 óta, négy meccsen csupán egy gólt kaptak, és már most annyi pontot gyűjtöttek, mint egész ősszel.

A Kecskeméti LC első négy meccsét megnyerte, legutóbb azonban Kalocsán megszakadt a jó sorozat. Természetesen az a cél hazai pályán, hogy ezt a hibát egy győzelemmel feledtesse a csapat, és megőrizze hibátlan hazai mérlegét, illetve kellő önbizalommal készülhessen a Baja elleni idegenbeli rangadóra. Így vélekedik erről Molnár Tamás, csapatunk balhátvédje is:

„Nem igazán sikerült az a mérkőzés, mindenkiben maradt hiányérzet. Sajnos ez egy fájó vereség, de túl kell rajta lendülnünk, hogy újra sikeresek legyünk és fejlődjünk. Nincs időnk már ezzel foglalkozni, hiszen hétvégén jön a javítási lehetőség, amit ki kell használnunk. Nem szabad lebecsülni senkit, mindenki minket akar megverni, így akár ebből is lehet egy kemény és nehéz meccs. Mi minden erőnkkel a győzelemért lépünk pályára!” – mondta Monyó.

A Kecskeméti LC-nek hiányzói is lesznek, Borbély Krisztián munkahelyi elfoglaltságból kifolyólag nem tudott a csapattal edzeni a héten, míg Harnos Zoltán sárga lapok miatt kénytelen pihenni, így várhatóan Némedi Norbert kicsit megforgatja ezúttal a kezdőt:

„Sikerült átbeszélnünk a kalocsai meccs problémáit, és úgy gondolom teljes mértékben a következő feladatra tudtunk koncentrálni a héten. Ez is egy fontos állomás a tavaszunkban, hiszen jövő héten ismét egy rangadónak megfelelő meccsre utazunk Bajára. Lesznek hiányzóink, így biztosan lesznek változások, de az aktuálisan legerősebb összeállítás fog kifutni a pályára.”  - mondta Némedi Norbert.

A mérkőzésre a megszokott jegyárakon vásárolhatják meg a drukkerek a belépőket, egységesen 500 forintos áron, míg a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Pénztárnyitás egy órával a kezdés előtt!

Kecskeméti LC – Akasztó

Megye I. 22. forduló, Széktói Stadion

2016.04.09. (szombat), 17:00

Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Vörös Gábor, Molnár Alex)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu