Mercedes-KLA: Duplázók a hét legjobbjai

Hárman is elmondhatják, hogy dupláztak a hét legjobbjai közt, ám nem csak a gólokról van szó ebben az esetben. A Mercedes-KLA edzői ezúttal is megválasztották a legjobb teljesítményt nyújtó fiatalokat.

Széll

Széll Dominik két büntetőt fogott egymás után

Az U19-nél az Illés Akadémia ellen kétszer beköszönő Hulicsár Máté lett csapata legjobbja, góljai (az alábbi videón) mellett mezőnyben is aktív volt. Máté nem először szerepel összeállításunkban, a korosztály második legeredményesebb játékosa.

Visinka Ede ezúttal csapatként tartotta erősnek az U17-et, így külön nem akart kiemelni senkit, az U16-ból pedig egy kapus, Széll Dominik vívta ki Márton Pál elismerését. Dominik jól védett a ZTE ellen megnyert találkozón, kulcsfontosságú pillanatban ráadásul büntetőt hárított. Nem is egyszer, hiszen a tizenegyest újrarúgatta a játékvezető, ám ekkor is hozta a bravúrt.

Két gól, illetve két hárított büntető után az U15-ben is van egy duplázónk, név szerint Szabó Gergő, aki már múlt héten is a korosztály legjobbja volt. Az U14-nél Treiber Tamás is szerepelt már korábban heti összeállításunkban, aki mindent eldöntő góljának köszönhetően is került be a legjobbak közé. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu