Szabó György: Fontos, hogy itthon maradjon a három pont!

Szabó Gyuri ugyan párat már alhatott a bajai meccsre, ám még mindig csalódott a döntetlen miatt. Céljuk természetesen az, hogy szombaton győzelemmel és jó játékkal szolgálják ki a szurkolókat a Széktóiban.

Szabó

Baján nem akármilyen meccsen játszottatok döntetlent, ami után elsőre csalódottnak tűntetek. Aludva párat rá, hogyan értékelnéd a találkozót?

Nagyon csalódottak vagyunk most is, mert a győzelem is benne lehetett volna meccsben. Nem lehetünk elégedettek, mert ennél sokkal több van bennünk, de ezt most nem tudtuk megmutatni.

Szombaton a Jánoshalma következik, akikkel szemben van tartozásotok is az őszi vereség miatt. Van bennetek emiatt extra bizonyítási vágy?

Ugyanolyan mérkőzés ez is, mint az összes többi, de természetesen meg akarjuk mutatni, hogy az őszi mérkőzés hibái egyszeriek voltak. Nagyon fontos, hogy itthon maradjon a három pont!

Őszhöz képest eredményesebb lett a csapat, minek köszönhető ez szerinted?

Sok új taktikai elemet vettünk át Norbiékkal, amikre szükség is volt. A szakmai stáb rendkívül pozitív a játékosok irányába, ez jó hatással van mindenkire. Szintén fontos kiemelni, hogy emellett tartása is lett a csapatnak.

A szurkolók Baján is kitartóan buzdítottak titeket, mit várhatnak szombaton hazai pályán?

Nagy dolog, hogy ilyen sokan leutaztak szurkolni nekünk, sajnos nem tudtuk ezt teljes mértékben meghálálni. Szombaton kimegyünk, és felszántjuk a pályát kárpótlásul! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu